Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

  • Een fijne fysieke winkel
  • Een luisterend oor
  • Vaste contactpersonen
  • Meedenkend en passie voor het werk
  • Een klein en betrokken team

Gedenksieraden | gevuld met as

Asringen met zichtbare as

Gouden- en zilveren asringen

In onze winkel begrijpen we de sterke behoefte om je overleden dierbare zo dichtbij mogelijk te houden na de crematie. Daarom hebben we een grote collectie assieraden, waaronder ook ringen met zichtbare as, beschikbaar in onze winkel. Deze ringen zijn speciaal ontworpen om een tastbare herinnering aan de overledene te bieden en zijn tegelijkertijd stijlvol en draagbaar in het dagelijks leven.

Onze collectie assieraden omvat een scala aan mogelijkheden, waaronder prachtige ringen met zichtbare as. Deze ringen zijn zo ontworpen dat een kleine hoeveelheid as van je dierbare in het sieraad kan worden geplaatst. Dit geeft je de mogelijkheid om je geliefde altijd dicht bij je te dragen, waar je ook gaat. De ringen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals geelgoud, witgoud, rosegoud, zilver of metaal, zodat je een keuze kunt maken die past bij jouw persoonlijke stijl en voorkeur.

Of je nu een beperkt budget hebt of op zoek bent naar een exclusiever stuk, in ons assortiment vind je sieraden met as en vingerafdruksieraden in verschillende prijsklassen. We begrijpen dat het belangrijk is om een assieraad te vinden dat zowel betaalbaar als van hoge kwaliteit is. Daarom zijn al onze assieraden vervaardigd van duurzame materialen zoals staal, zilver of goud, waardoor ze lang meegaan en hun schoonheid behouden.

Wij beschouwen een asring of ashanger niet alleen als een rouwsieraad, maar eerder als een herinnerings- of herdenkingsieraad. Het dragen van een assieraad stelt je in staat om de band met je overleden dierbare te koesteren en de mooie herinneringen levend te houden. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het vinden van het perfecte assieraad dat past bij jouw behoeften, budget en stijl.

Kom langs in onze winkel en ontdek onze uitgebreide collectie assieraden, waaronder de prachtige ringen met zichtbare as. We staan klaar om je te helpen bij het vinden van een sieraad dat een blijvende herinnering vormt aan je dierbare en tegelijkertijd een bron van troost en kracht biedt.

Asringen-zichtbare-as
prachtige ringen met crematie as

Ben je op zoek naar een zeer exclusieve asring? Klik hier om onze exclusieve sieradenlijn ‘Nature’  te bekijken.

Een kleine impressie van de mogelijkheden van asringen voor dames

gedenksieraad met haartjes
zilveren asring met witte deeltjes as
zilveren ring met haar
gedenksieraad ring met as
zilveren ring met as
gouden asring met lila asvulling
Gouden Kroontjesring Tadblu
silent-stones.nl-asring-dames-goud
silent-stones.nl-asring-dames-zilver-3
silent-stones.nl-asring-dames-zilver-6
silent-stones.nl-asring-dames-zilver-1
silent-stones.nl-asring-dames-zilver-4
Zilveren ring met as Tadblu
assierraad-royals
Zilveren/gouden-asring
assierraad-royals
assierraad-royals
Zilveren ring met as Tadblu
asring-assieraad-zilver
assieraad-ring-zilver
assieraad-ring-zilver
assieraad-ring-zilver
assieraad-ring-zilver
assieraad-ring-zilver

Een kleine impressie van de mogelijkheden van asringen voor heren

gouden-ring-met-as
zilveren-ring-met-as
zilver/rode ring
zilveren ring met as
Gouden brede ring met as
silent-stones.nl-asring-dames-zilver

In ons assortiment vind je sieraden met as en vingerafdruksieraden in verschillende prijsklassen, van de wat lager geprijsde tot meer exclusieve assieraden. In welke prijsklasse je ook iets zoekt, alle assieraden zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van staal, zilver of goud. Deze kwaliteit is belangrijk, omdat een een mooi assieraad tijdloos is en lang mee moet gaan. Een as-armbandas zien we dan ook niet als een rouwsieraad, maar eerder als een herinneringsieraad of herdenkingsieraad.

Het verwerken van de as van de overledene in een sieraad is een nauwkeurig proces. Bij de sieraden waarop de as met hars is aangebracht, is er voor de verwerking extra specialisme vereist. Alle dames in ons team zijn opgeleid door de goudsmid zelf.

In onze winkel kun je de collectie armbanden zien en passen. Onze collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe modellen.

Maak  svp een afspraak om onze sieraden te komen bezichtigen. Wij adviseren en begeleiden je graag met je keuze.

Desiree is een specialist binnen Silent-Stones-Stones en heeft een uitgebreide expertise in het adviseren van de perfecte keuze voor een as sieraad. Ze begrijpt de emotionele waarde die deze sieraden kunnen hebben en neemt de tijd om naar de persoonlijke wensen en behoeften van haar klanten te luisteren. Met haar professionele vaardigheden vult ze de sieraden zorgvuldig met de as, zodat het een betekenisvolle herinnering wordt. Desiree’s toewijding aan kwaliteit en haar gepassioneerde benadering maken haar een warme adviseur bij het kiezen en creëren van een uniek as sieraad.

desiree dumay

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op of bezoek onze winkel!