Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

  • Een fijne fysieke winkel
  • Een luisterend oor
  • Vaste contactpersonen
  • Meedenkend en passie voor het werk
  • Een klein en betrokken team

Exclusieve ringen met as

Asringen met zichtbare as

Unieke gouden- en zilveren ringen met as

Silent-Stones presenteert met trots een buitengewone collectie exclusieve as-ringen. Onze getalenteerde goudsmeden Inge en Emilie vervaardigen deze as-ringen met zorg. Ze ontwerpen ze speciaal om crematie-as van dierbaren in te verwerken, waardoor ze een betekenisvolle en persoonlijke herinnering worden.

Inge en Emilie creëren exclusief voor Silent-Stones een ongeëvenaarde lijn juwelen, met aandacht voor detail en vakmanschap. Zij maken deze juwelen met liefde. Ontdek zelf hoe deze exclusieve ringen een tijdloze schoonheid combineren met een diepe emotionele betekenis.

ring met as zilver
prachtige ringen met crematie as

Onze unieke collectie ringen met as 

Silent-Stones heeft een reputatie opgebouwd als een toonaangevende aanbieder van bijzondere sieraden met een persoonlijke touch. De nieuwste toevoeging aan hun collectie genaamd ‘NATURE’ omvat exclusieve ringen die een ontroerende manier bieden om de herinnering aan een dierbare levend te houden. Deze ringen zijn dus geen alledaagse juwelen. Ze zijn met zorg ontworpen en vervaardigd door getalenteerde goudsmeden. Hun creativiteit en vakmanschap schitteren door in elk ontwerp en elke ring wordt  dus een uniek meesterwerk.

Een emotioneel symbool

Elke ring in de collectie van Silent-Stones biedt een intieme manier om een geliefde te herdenken. Door crematie as te verwerken in de askamer van de ring, wordt een symbolische link gecreëerd tussen de drager en de overledene. Het dragen van een dergelijke ring kan dus troost en steun bieden in moeilijke tijden, en tegelijkertijd een blijvende herinnering vormen aan degenen die ons ontvallen zijn. Silent-stones en de goudsmeden begrijpen het belang van deze emotionele betekenis en maken elke asring met de grootste zorg.  Geen enkele ring is exact hetzelfde waardoor je een unieke ring draagt.

asring-zilver-wit
golf-van-emotie-asring-zilver

Vakmanschap en aandacht voor detail

Als ervaren goudsmeden hebben Inge en Emilie een passie voor hun ambacht. Bij Silent-Stones besteden zij uiterste zorg aan elk aspect van het maakproces. Van het selecteren van hoogwaardige materialen tot het nauwgezet uitwerken van het ontwerp. Met hun vakkennis en oog voor detail creëren zij ringen die niet alleen esthetisch verbluffend zijn, maar ook duurzaam en comfortabel om te dragen. Inge en Emilie streven ernaar om juwelen te maken die een leven lang meegaan en generaties lang gekoesterd zullen worden.

Silent-Stones presenteert met trots een buitengewone collectie van unieke assieraden die exclusief worden vervaardigd door de getalenteerde goudsmeden. Deze ambachtelijk gemaakte juwelen combineren zilver en goud op een bijzondere wijze, resulterend in een exclusieve lijn van assieraden. Met de mogelijkheid om crematie-as te verwerken, bieden Inge en Emilie een unieke manier om een geliefde te herdenken.

Ontdek hoe deze aparte en exclusieve assieraden een prachtige en persoonlijke manier zijn om de herinnering aan een dierbare levend te houden.

unieke ringen met as
asring-zilver-goud

As-ring
Gold Coast

asring-zilver-groen

As-ring 
Sea Sparkle

asring-zilver-marine-blauw

As-ring
Silent Ocean

asring-zilver-zeeblauw

As-ring
Branding van emotie

asring-zilver-wit

As-ring
Golf van emotie

ring voor as gold

As-ring
Gold Coast

zilveren ring voor as

As-ring 
Sea Sparkle

zilveren ring voor as

As-ring
Silent Ocean

ring voor as zilver met kleurpigment

As-ring
Branding van emotie

ring gevuld met as en kleurpigment

As-ring
Golf van emotie

zilver ring met as assieraad natura - Goldcoast

As-ring
Gold Coast

zilver assieraad natura - sea sparkle

As-ring 
Sea Sparkle

zilver assieraad natura - Silent Ocean

As-ring
Silent Ocean

zilver assieraad natura - tsunami van emotie

As-ring
Branding van emotie

zilver assieraad natura - golf van emotie

As-ring
Golf van emotie

Unieke ringen met as die het verhaal van een leven vertellen

Silent-Stones creëert ambitieus unieke assieraden die een verhaal vertellen. Onze bijzondere collectie getuigt van vakmanschap en creativiteit. We vervaardigen deze assieraden met hoogwaardig zilver en goud, waardoor de  as-ringen een exclusieve en aparte uitstraling krijgen. Elk sieraad biedt de mogelijkheid om crematie-as te verwerken. Hierdoor transformeert de asring tot een tastbare herinnering die je trots om je vinger kunt dragen en volledig kunt bewonderen. Onze medewerkers in de winkel mengen de as met hars en zetten deze in de askamer. De crematie-as verlaat onze winkel dus niet. Indien gewenst, kunnen we ook kleurpigment toevoegen aan de as en hars. Deze kleur kan de favoriete kleur van je dierbare zijn, de kleur van hun ogen of gewoon een kleur die goed bij je kleding past.

Een samensmelting van ambachtelijk vakmanschap

Inge en Emilie zijn gepassioneerde goudsmeden die met toewijding en precisie werken. Zij creëren elk assierraad voor Silent-Stones met hun ambachtelijk vakmanschap en aandacht voor detail. Het samenspel van zilver en goud resulteert in unieke en exclusieve ontwerpen die de essentie van de overledene weerspiegelen. Met hun vaardigheden en expertise maken ze juwelen die zowel esthetisch verbluffend als van hoge kwaliteit zijn.

Een persoonlijke herinnering om te koesteren

De assieraden van Silent-Stones zijn meer dan sierlijke stukken. Ze dienen als persoonlijke herinneringen aan dierbaren die er niet meer zijn. Door de mogelijkheid om crematie-as te verwerken, biedt Silent-Stones een intieme manier om de herinnering aan een geliefde levend te houden. We behandelen elk sieraad met zorg en respect, waardoor de crematie-as op een discrete en betekenisvolle manier wordt verwerkt. Het dragen van deze assieraden biedt troost en symboliseert blijvende liefde en verbondenheid.

Tijdloze schoonheid en exclusiviteit

Onze ringen met as belichamen tijdloze schoonheid en exclusiviteit. We vervaardigen elk sieraad met de hand, gebruikmakend van de hoogste kwaliteit zilver en/of goud. De unieke ontwerpen en zorgvuldige verwerking van crematie-as maken onze assieraden werkelijk uniek en onderscheidend. Of je nu kiest voor een subtiel en verfijnd ontwerp of een gedurfd en opvallend stuk, onze sieraden zijn een uiting van individualiteit en persoonlijke stijl.

Een emotioneel geschenk voor gedenkwaardige momenten

De exclusieve assieraden van Silent-Stones zijn niet alleen bedoeld voor persoonlijk gebruik, maar ook als betekenisvolle geschenken. Bij gelegenheden zoals het herdenken van een geliefde of een speciale datum, kunnen deze assieraden een prachtig en ontroerend cadeau zijn. Het is een manier om de diepe genegenheid en liefde te tonen, terwijl je tegelijkertijd een tastbare herinnering geeft die voor altijd gekoesterd zal worden.

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van alle as-sieraden.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op of bezoek onze winkel!
desiree dumay

Desiree is een specialist binnen Silent-Stones-Stones en heeft een uitgebreide expertise in het adviseren van de perfecte keuze voor een as sieraad. Ze begrijpt de emotionele waarde die deze sieraden kunnen hebben en neemt de tijd om naar de persoonlijke wensen en behoeften van haar klanten te luisteren. Met haar professionele vaardigheden vult ze de sieraden zorgvuldig met de as, zodat het een betekenisvolle herinnering wordt. Desiree’s toewijding aan kwaliteit en haar gepassioneerde benadering maken haar een warme adviseur bij het kiezen en creëren van een uniek as sieraad.