Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

 • Een fijne fysieke winkel
 • Een luisterend oor
 • Vaste contactpersonen
 • Meedenkend en passie voor het werk
 • Een klein en betrokken team

Bijzondere gedenksieraden

met verwisselbare kern

Een impressie van de mogelijkheden van de verwisselbare gedenksieraden

zilveren as ring met vingerafdruk
zilveren ring met as - assieraad
zilveren as ring met eigen handschrift
zilveren ring met as - assieraad
zilveren as ketting met vingerafdruk
zilveren ring met as - assieraad

Unieke gedenksieraden

Het idee achter deze gedenksieraden is dat je het  sieraad altijd kunt blijven aanpassen voor elke gelegenheid en daarbij toch altijd je dierbare bij je kunt dragen. Heb je de éne week behoefte aan een opvallende ring om je vinger en de andere week liever een subtiele ketting om je hals? Dat is geen probleem met het verwisselbare systeem in de sieradenlijn van ‘As-Together’. Je kunt je sieraad altijd aanpassen aan je stemming en hierdoor hoef je nooit op pad te gaan zonder jouw dierbare dicht bij je te dragen.

Het gedeelte uit het sieraad dat verwisselbaar is, is het binnenste gedeelte, de kern. Deze kern kun je in verschillende As Together gedenksieraden plaatsen. Het is dus mogelijk om deze kern in een As Together ring te dragen, maar je kunt het eenvoudig verplaatsen naar een As Together ketting. De kern kan gevuld worden met as of een plukje haar. Of je kunt een vingerafdruk of een gravure van een handschrift of initialen op de kern laten laseren. Hierdoor kun je jouw dierbare op verschillende manieren bij je dragen.

Ring met as goud

Wat we ook vaak zien is dat mensen ‘het hart’ in verschillende kleuren door ons laten maken om zo de ring qua kleur bij de kleding te dragen. Of as van een moeder in een ring en de as van vader in een ketting, om ze zo samen bij je te dragen. Mogelijkheden zijn er genoeg met deze nieuwe verwisselbare gedenksieraden.

Alle ‘kernen’ worden  bij ons in de winkel gevuld met hars en eventueel een kleurpigment. De as is dus in veilige handen.

Deze bijzondere en unieke sieraden behoren zeker tot een duurdere categorie gedenksieraden in onze winkel. Maar als je de ring in het echt ziet, voelt of om je vinger doet, begrijp je ook direct waarom. Het is een mooi, sterk en aanwezig sieraad. Mooi aan deze sieraden is dat je het naar wens kunt uitbreiden.

gouden as hanger met verwisselbare kern
zilveren ring met as - assieraad
zilveren as ketting met vingerafdruk
gouden as hanger met verwisselbare kern
zilveren sieraad met eigen handschrift
zilveren as ketting met vingerafdruk
zilver ring met as
gedenksieraad ketting met as
gouden ring met as
gouden hanger met as
guden ring met as

Moderne sieradencollectie waarbij de kern van het sieraad in ring of hanger gedragen kan worden. Het verwisselbare sieraadsysteem symboliseert de verbondenheid tussen jou en je dierbare. De kern kan gegraveerd worden met een vingerafdruk, een standaard lettertype gravure of een handgeschreven gravure. Daarnaast is er een optie op as met hars met eventueel een kleurpigment te laten vermengen in de kern.

De ring om je vinger, de hanger om je hals, wat jij wenst. De kern gevuld met as of haar van je dierbare klik je er gemakkelijk in en brengt jullie symbolisch weer samen.

“Er is niets dat voorgoed verdwijnt, als we de herinnering maar goed bewaren.” Dit is de lijfspreuk van de ontwerpster van deze nieuwe collectie gedenksieraden met een jonge, moderne uitstraling. Stoer en verfijnd ineen.

Het verwisselbare systeem dat in deze sieradenlijn wordt gebruikt is een volledig nieuw gepatenteerd concept. Het idee erachter is dat je het sieraad voor elke gelegenheid kunt aanpassen en daarbij toch altijd je dierbare bij je kunt dragen. Heb je de ene week behoefte aan een opvallende ring om je vinger en de andere week liever een subtiele ketting om je hals? Dat is geen probleem met dit verwisselbare systeem. Je past je sieraad aan aan je stemming en hierdoor hoef je nooit op pad te gaan zonder je dierbare. Door middel van een ingenieus maar eenvoudig en veilig draai- en kliksysteem kunt u de kern makkelijk in het sieraad zetten of er uit halen.

Alle opties op een rijtje

In deze sieradenlijn zijn de variaties enorm. Om te zorgen dat u de juiste keuze maakt leggen we alle mogelijkheden uit.

 1. Sieraad compleet. Je schaft een ring of hanger aan inclusief de kern in hetzelfde materiaal.
 2. Sieraad los. Je schaft een ring of hanger aan exclusief de kern. Dit doe je als je de kern afwisselend in een ring of hanger wil dragen, of goud en zilver met elkaar wilt afwisselen.
 3. Kern los. Je schaft geen tweede sieraad aan, maar alleen een extra kern. Dit doe je als je as of haar wilt afwisselen met bijvoorbeeld een vingerafdruk. Of als je zilver en goud met elkaar wilt afwisselen.
 4. Sieraad compleet van verschillende materialen. je schaft een ring of hanger aan van het ene materiaal en de kern van een ander materiaal.

Je maakt een keuze voor het motief van het sieraad. Zowel de ring als de ketting zijn in drie motieven verkrijgbaar. Een impressie hiervan zie je onderaan deze pagina.

 • egaal glad (Yasmijn Laura)
 • subtiele schakels (Amber Jade)
 • lieve hartjes (Sophie Fleur)
  snel (medio juli 2022) volgen twee nieuwe ontwerpen!

De kern is in vier uitvoeringen beschikbaar:

 • met as of haar
 • vingerafdruk
 • gravure handgeschreven
 • gravure standaard lettertype.

Je kunt de sieraden naast 925 sterling zilver ook in 14 karaat witgoud, geelgoud  en roségoud kopen. Klik hier om deze te bekijken.

Maten en levertijd

Standaard beschikbare ringmaten: 17, 18, 19. De maten 16 en 20 zijn op aanvraag. De scheen van de ring is 4,5 mm. De diameter van zowel de ring als de hanger is 11mm. De prijs van de hanger is inclusief ketting van 45 cm.

Schroom niet om te bellen of mailen als je meer wilt weten over alle keuzemogelijkheden en prijzen of als er iets niet helemaal duidelijk is. Maak een afspraak als je de ringen in de winkel wil komen bekijken. Wij helpen je graag.

Hoe werkt het verwisselbare systeem?

Het binnenste gedeelte van het sieraad is verwisselbaar. Deze kern kan je zowel in de ketting als in de ring plaatsen. Door middel van een ingenieus maar eenvoudig en veilig draai- en kliksysteem kan je de kern makkelijk in het sieraad zetten of er uit halen.

De kern wordt door ons gevuld met as of haar. Daarnaast is het mogelijk om een vingerafdruk of een gravure van een handschrift of initialen te laten maken. De gravure kan ook aan de binnenkant van de ring of op de achterkant van de ketting. Hiervoor vragen wij een meerprijs, die afhankelijk is van uw wens.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op of bezoek onze winkel!

Silent-Stones, persoonlijk en vertrouwd

Wij, Ghislaine, Desiree en Ludy helpen je graag persoonlijk in onze mooie winkel bij het uitzoeken van een passende asbestemming.

Iedereen heeft een eigen beleving bij het uitzoeken van een bestemming voor de as van een dierbare. Daarom proberen wij een zo breed mogelijk assortiment aan Assieraden, UrnenMini Urnen en gedenkgeschenken aan te bieden, waardoor er altijd wel een keuze gemaakt kan worden wat bij jou of je dierbare past.