Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

  • Een fijne fysieke winkel
  • Een luisterend oor
  • Vaste contactpersonen
  • Meedenkend en passie voor het werk
  • Een klein en betrokken team

Vingerafdruk in sieraad

of een voetafdrukje in een sieraad

Na een overlijden kan je een sterke behoefte voelen om je overleden dierbare zo dichtbij mogelijk te hebben. Door als nabestaande de vingerafdruk (of een deel er van) van je geliefde bij je te dragen heb je een tastbare herinnering aan de overledene. Daarom is het fijn om een sieraad te hebben dat behalve mooi ook eenvoudig draagbaar is. Deze sieraden zijn gemaakt om dagelijks te dragen en zijn uitgevoerd in goud, zilver of metaal. Door de verschillende uitvoeringen in het assortiment vind je ongetwijfeld een mooi en passend assieraad.

Onze vingerafdruk sieraden vormen niet alleen de nieuwste trend op het gebied van gepersonaliseerde sieraden, maar ze zijn ook nog eens ontzettend stijlvol en bevatten een diepe betekenis die wellicht alleen jij begrijpt. Deze vingerafdruk sieraden worden gemaakt door de goudsmid en zijn een exacte kopie van de door jou aangeleverde vingerafdruk.

De vingerafdruk sieraden van Silent-Stones vormen een uitzonderlijk mooie productgroep, waar je met het grootste gemak een beeldschone hanger, ring of armband tussen zult vinden die aan je wensen voldoet.  Er is voldoende aanbod, waardoor er voor iedereen wel een passend vingerafdruk sieraad tussen zit.

De vingerafdruk kan je op verschillende manieren bij ons aanleveren. Als je de vingerafdruk digitaal hebt neem deze dan mee naar de winkel. Dan kunnen we de originele afdruk op hoge resolutie scannen. Ben je nog niet in het bezit van een vingerafdruk? Dan kan je het beste met inkt op papier een vingerafdruk maken. Druk zachtjes de vinger in een inktkussentje en zet zoveel vingerafdrukjes op wit papier totdat er een tussen ziet die goed te zien is.

sierraden met vingerafdruk
vingerafdruk-gouden-armband
vingerafdruk-ring-goud-met-zirkonia

Een kleine impressie van de mogelijkheden van sieraden met een vingerafdruk

Zilveren ring met vingerafdruk
zwarte sierraad met vingerafdruk
silent-stones.nl-vingerafdruk-6
silent-stones.nl-vingerafdruk-zilver-armband
zilveren sierraad met vingerafdruk
gouden sierraad met vingerafdruk
vingerafdruk-ring-goud-met-zirkonia
zilveren ring met vingerafdruk en zirkonia
gouden ring met vingerafdruk
gouden ring met vingerafdruk en zirkonia
bruine sierraad met vingerafdruk
silent-stones.nl-vingerafdruk-ring-goud
Bruine sierraad met vingerafdruk
silent-stones.nl-vingerafdruk-ring-goud
bruine sierraad met vingerafdruk
gouden ring met vingerafdruk

In ons assortiment vind je sieraden met as en vingerafdruksieraden in verschillende prijsklassen, van de wat lager geprijsde tot meer exclusieve assieraden. In welke prijsklasse je ook iets zoekt, alle assieraden zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van staal, zilver of goud. Deze kwaliteit is belangrijk, omdat een een mooi assieraad tijdloos is en lang mee moet gaan. Een as-armbandas zien we dan ook niet als een rouwsieraad, maar eerder als een herinneringsieraad of herdenkingsieraad.

Maak  svp een afspraak om onze sieraden te komen bezichtigen. Wij adviseren en begeleiden je graag met je keuze.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op of bezoek onze winkel!