Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

Fijne Kerst | assieraden voor Sabina


5 december 2018

Wens iemand een fijne kerst met assieraden

In de weken voorafgaand aan de kerst, zendt SBS | Talpa een reeks programma’s uit, genaamd ‘Fijne Kerst’. Mensen met een wens konden deze wens inzenden.

Maandag 17 december wordt om 20.30 een wens uitgezonden waar Silent-Stones een (kleine) rol in heeft.

Zo had Sabina een wens om  haar moeder een assieraad met de as van haar pas overleden echtgenoot  (Sabina’s vader dus) te geven. Talpa nam contact met Silent-Stones op met de vraag of wij deze wens invulling konden laten gaan. Wij hebben twee (uiteraard ook één voor Sabina zelf) prachtige zilveren asringen in de aanwezigheid van Sabina gevuld met de crematie-as, hars en een roze kleurpigment. Later op de dag verraste Sabina haar moeder met deze prachtige zilveren ring.

We hopen dat door deze uitzending veel mensen de mogelijkheden zien van wat er tegenwoordig mogelijk is op het gebied van assieraden. Mochten de opnamen erg kort zijn en u meer informatie willen lezen, klikt u dan hier.

Op de foto’s ziet u Ghislaine, onze adviseur en specialiste urnen en assieraden, samen met de cameramannen en de presentatrice van het programma Kim Lian.

Overigens het prachtige ‘schilderij’ links boven in de hoek is ook een urn, waar we maar liefst 6 liter as heel discreet veilig in kunnen opbergen. Binnenkort leest u meer informatie over deze prachtige urnen op www.memento-urnframes.nl.