Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

Silent-Stones introduceert: Onze waterpoelsteen


12 november 2018

‘Puur natuur, geen één is het zelfde’

Een zwerfkei als gedenksteen is natuurlijk prachtig en Puur Natuur. Het afgelopen jaar hebben wij veel vraag gehad naar natuurlijke gedenkstenen. Zwerfkeien zijn hiervoor het beste geschikt. Onbewerkt, puur uit de natuur. Steeds vaker werd de vraag ook gesteld of er een watertje of fonteintje bij kon. Hiervoor hebben we uiteraard stroom en een wateraansluiting nodig en deze zijn helaas niet aanwezig bij elke rustplaats. Silent -Stones staat voor vernieuwing en puurheid en heeft een eigen model zwerfkei ontworpen! In de zwerfkei hebben wij een poel gemaakt die op een natuurlijke manier overloopt bij te veel regenwater. Wij hebben onze eigen lijn een prachtige naam gegeven: de Waterpoelsteen.

Het resultaat is prachtig. We hebben enkele modellen op voorraad in de winkel… en uiteraard zoals het hoort bij gedenkstenen: geen 1 is het zelfde!

De stenen zijn voor ons geselecteerd op het eiland Bali en worden via Java naar NL vervoerd. Bij elke zwerfsteen worden bijpassende stenen gezocht die we op de steen monteren waar de naam op gestraald kan worden. Ook is het mooi om enkele stenen (eventueel met tekst) voor de zwerfsteen te leggen. En dan… kan de natuur zijn werk doen. In de winkel hebben wij dit nagebootst waarbij de herfst ons wel een handje heeft geholpen qua bladeren. Begraafplaatsen zijn natuurlijk van nature al groen en flink beplant, wat u vaak pas weer een half jaar na het moment van begraven terug gaat zien.

Plaatsing door geheel Nederland.