Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

 • Een fijne fysieke winkel
 • Een luisterend oor
 • Vaste contactpersonen
 • Meedenkend en passie voor het werk
 • Een klein en betrokken team

Silent-Stones

Grafsteen of gedenksteen van glas

Wil jij graag een gedenksteen van glas ter nagedachtenis aan een dierbare? Silent-Stones in Rotterdam is dé expert op het gebied van glazen grafmonumenten. Wij kunnen je voorzien van een gedenksteen in een traditionele stijl. Maar ook helpen bij het ontwerpen van een exclusieve, unieke glazen grafsteen. Je wordt in huiselijke sfeer ontvangen in onze winkel, waar we alle tijd voor je nemen. Door goed naar je te luisteren vinden we een glazen gedenksteen die perfect bij je dierbare past. Dit is een emotioneel proces. Maar met passie en liefde, leggen we jouw dierbare herinneringen vast in een glazen gedenksteen. Kunnen we jou ook helpen bij het vinden van een glazen grafsteen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak bij Silent-Stones.

Afbeelding_winkel

Grafmonumenten voor een passend afscheid

Grafmonumenten in de vorm van een grafsteen of gedenksteen, worden gebruikt om het graf van een overledene mee te markeren. Het uitzoeken van een gedenksteen gebeurt in een periode waarin gevoelens van gemis en verdriet de boventoon voeren. Maar er zijn natuurlijk ook mooie herinneringen. Een glazen gedenksteen is een ideale manier om hier uiting aan te geven. Zo komen de mooie herinneringen weer boven als je het graf bezoekt. Een mooi versierde glazen grafsteen draagt hier zeker aan bij.

Glazen gedenksteen: helder en verfijnd

Glas is een helder en verfijnd materiaal met een chique uitstraling. Het is bestand tegen alle weersinvloeden en gaat jarenlang mee. Glas is goed te bewerken en biedt zeer veel mogelijkheden. Glazen grafmonumenten lenen zich er perfect voor om behalve tekst ook versieringen aan te brengen. Zoals: een fotoportret, een motief of oppervlakkige bewerkingen. Bijna de hele glazen grafsteen kan worden bewerkt. Ook qua vorm biedt glas veel mogelijkheden. Gewoon rechthoekig? Of geef je de voorkeur aan een vrije vorm? Daarnaast is een glazen grafsteen ook mooi te combineren met andere materialen, zoals een mooie rots of metaal. Je vindt vele voorbeelden van glazen grafmonumenten in onze winkel. Onze ontwerpers vertellen je er graag over. Zij kunnen je begeleiden bij het ontwerpen van persoonlijke grafmonumenten van glas.

Afbeelding_winkel

Voor ieder wat wils

De voordelen van een glazen grafsteen

Glazen grafmonumenten hebben enkele specifieke voordelen. Een gedenksteen van glas is:

 • Altijd goed leesbaar
 • Duurzaam en weerbestendig
 • Helder en verfijnd met een chique uitstraling
 • Combineert mooi met andere materialen
 • Verschillende vormen mogelijk
 • Eenvoudig te bewerken

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op of bezoek onze winkel!

Het ontwerpen van glazen grafmonumenten

Wil je een gedenksteen van glas? Het ontwerpen van een glazen grafsteen gaat als volgt in zijn werk. Je maakt in onze winkel kennis met ons designteam. Aan de hand van jouw verhaal ontwerpen zij een gedenksteen van glas die aansluit bij jouw wensen. Natuurlijk wordt hierbij rekening gehouden met de kosten. Is het ontwerp naar wens? Dan gaan onze vakmensen aan de slag met de realisatie van de glazen grafsteen. Vanaf de eerste kennismaking heb je een vaste contactpersoon die je begeleidt en op de hoogte houdt. Dit blijft zo tot aan de plaatsing van de glazen grafsteen. Zo proberen we alles zo soepel mogelijk voor je te laten verlopen.

Wees welkom in onze winkel

Overweeg je een gedenksteen van glas te kopen? Wees welkom in onze winkel. Wij zorgen voor een huiselijke sfeer waarin jij je op je gemak voelt. Reken op een vriendelijke ontvangst door onze medewerkers die alle tijd voor je nemen. Laat je leiden, of kijk rustig rond in onze winkel. Je vindt er vast een glazen grafsteen die in de smaak valt. Ook hebben wij een sfeervolle tuin waarin je ook glazen grafmonumenten vindt om inspiratie op te doen.

Uw herinneringen

Silent-Stones: unieke glazen grafmonumenten

Ben je op zoek naar een unieke glazen grafsteen? Silent-Stones is dé expert. Bij ons vind je een ruim assortiment aan glazen grafmonumenten. Daarnaast kun je er natuurlijk ook een grafsteen helemaal naar jouw smaak laten ontwerpen. Zo vind je altijd een gedenksteen van glas die aan je wensen voldoet. Verder kun je bij ons ook vertrouwen op:

 • Een thuisgevoel in onze winkel
 • Alle tijd en aandacht voor jouw verhaal
 • Veel materialen en mogelijkheden
 • Glazen grafmonumenten die je dierbare eer aandoen
 • Een vast contactpersoon die je begeleidt van intake tot plaatsing
Afbeelding_winkel

Vrijblijvende afspraak: alle tijd voor jouw verhaal

Wil je een gedenksteen van glas? Wij geven er de voorkeur aan om op afspraak te werken. Zo heb je onze volledige aandacht. Vertel ons alles over de dierbare die je ontvallen is. Anekdotes, zijn/haar hobby’s, passies en karaktertrekken. Je herinneringen zijn bij ons in betrouwbare handen. Door aandachtig naar jouw verhaal te luisteren rijpt langzaamaan een ontwerp. Zo ontstaat er een glazen grafsteen die de herinnering aan je dierbare goed weerspiegelt. Wil je meer weten over grafmonumenten van glas? Neem dan contact met ons op. Een intakegesprek is altijd vrijblijvend.

Gedenksteen van glas in onze showroom bekijken

Wil je onze verfijnde glazen grafmonumenten in het echt bewonderen? Wij heten je graag welkom in onze showroom aan de Rusthoflaan 34 in Rotterdam. Je vindt er gegarandeerd een passende glazen grafsteen of gedenksteen. Wij zijn uitstekend bereikbaar per auto, tram en bus. Een uitgebreide routebeschrijving en onze actuele openingstijden vind je op onze website.

Meer informatie over grafmonumenten van glas? Bel ons.

Voor een glazen grafsteen of gedenksteen kun je terecht bij Silent-Stones in Rotterdam. Voor vragen of het inplannen van een vrijblijvend intakegesprek kun je bellen naar: 010 412 98 16. Ook kun je ons mailen via: info@silent-stones.nl.

Gedenkstenen

Alles bekijken

Urnframes

Alles bekijken

Dienst_Assieraden

Assieraden

Alles bekijken