Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

 • Een fijne fysieke winkel
 • Een luisterend oor
 • Vaste contactpersonen
 • Meedenkend en passie voor het werk
 • Een klein en betrokken team

Silent-Stones

Grafmonument kopen voor een dierbare

Wil je een bijzonder grafmonument kopen voor het afscheid van een dierbare? Dan kan Silent-Stones in Rotterdam je helpen. Bij ons kun je terecht voor het kopen exclusieve, unieke, gedurfde en opvallende gedenktekens. Maar uiteraard ook voor traditionele gedenkstenen en plaquettes. Wij nemen altijd de tijd om te verkennen wie je dierbare was. Zo ontstaat een grafmonument dat zijn of haar nagedachtenis eer aan doet. Met passie en liefde voor ons vak leggen we jouw dierbare herinneringen vast in een gedenkteken. Maak voor het kopen van een gedenkteken daarom geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze ontwerpers.

Afbeelding_winkel

Het belang van een grafmonument

Een rouwproces is een emotioneel beladen periode. Hierbij strijden gevoelens van gemis en verdriet, maar ook warme herinneringen om voorrang. Met een grafmonument markeer je de laatste rustplaats van je dierbare. Het weerspiegelt de nagedachtenis aan je overleden dierbare en roept herinneringen op bij het bezoeken van het graf. Het kopen van een gedenkteken is dus een belangrijke aanschaf. Silent-Stones in Rotterdam helpt je graag bij het vinden van een grafmonument dat recht doet aan de overledene.

Traditioneel grafmonument of unieke gedenksteen

Je kunt bij ons terecht voor het kopen van een traditioneel grafmonument, zoals een grafzerk of een plaquette met inscriptie. Maar ook voor een speciaal naar jouw wensen op maat gemaakt gedenkteken. Je kunt kiezen uit een keur aan materialen en vormen. Wij beschikken over een klein team van ervaren designers dat je hierin kan begeleiden. Zij kunnen je helpen bij het ontwerpen van een uniek grafmonument.

Afbeelding_winkel

Voor ieder wat wils

Groot assortiment aan materialen

Bij het kopen van een grafmonument van Silent-Stones heb je een ruime keuze aan materialen tot je beschikking. Enkele materialen uit ons assortiment zijn:

 • Steen/graniet
 • Cortenstaal
 • Glas
 • RVS
 • Zwerfstenen
 • Corian Solid Surface

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op of bezoek onze winkel!

Uniek grafmonument kopen? Zo werkt het

Wil je een uniek grafmonument kopen? Dit gaat als volgt in zijn werk. In onze winkel ontmoet je ons kleine team van ervaren designers. Zij helpen je graag met het creëren van een gedenkteken naar wens. Op basis van jouw verhaal maken zij een ontwerp op maat, waarbij ook rekening wordt gehouden met de financiële kant. De vakmensen in onze werkplaats vertalen dit ontwerp vervolgens naar een uniek gedenkteken voor je dierbare. Tijdens dit hele proces heb je een vaste contactpersoon. Deze begeleidt je en houdt je op de hoogte van de ontwikkelingen. Van de eerste kennismaking tot aan de plaatsing van het grafmonument. Zo maken wij het kopen van een grafmonument zo eenvoudig mogelijk.

Onze winkel heeft een huiselijke sfeer

Je kunt bij ons terecht voor het kopen van een traditioneel grafmonument, zoals een grafzerk of een plaquette met inscriptie. Maar ook voor een speciaal naar jouw wensen op maat gemaakt gedenkteken. Je kunt kiezen uit een keur aan materialen en vormen. Wij beschikken over een klein team van ervaren designers dat je hierin kan begeleiden. Zij kunnen je helpen bij het ontwerpen van een uniek grafmonument.

Uw herinneringen

Daarom grafmonument kopen bij Silent-Stones

Een uniek grafmonument kopen doe je bij Silent-Stones in Rotterdam. Met passie en liefde voor ons werk, leggen we jouw dierbare herinneringen vast in een gedenkteken. Bij ons kun je rekenen op:

 • Een thuisgevoel in onze winkel
 • Alle tijd en aandacht voor jouw verhaal
 • Veel materialen en mogelijkheden
 • Gedenktekens die je dierbare eer aandoen
 • Een vast contactpersoon die je begeleidt van intake tot plaatsing
Afbeelding_winkel

Maak een afspraak, je bent van harte welkom

Wij werken bij voorkeur op afspraak. Zo hebben wij alle tijd om te luisteren naar wat jij over je dierbare te vertellen heb. Ieder mens is uniek, heeft passies, bepaalde karaktereigenschappen, wensen en dromen. Door naar jouw verhaal te luisteren, ontstaat in de loop van het gesprek een ontwerp. Zo wordt de nagedachtenis aan de overledene weerspiegelt. Maak hiervoor geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze ontwerpers om eens van gedachten te wisselen.

Bij Silent-Stones ben je altijd welkom om even rond te kijken in onze winkel op de Rusthoflaan 34 in Rotterdam. Wij zijn met zowel de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken. Onze openingstijden en een uitgebreide routebeschrijving vind je op onze contactpagina.

Zo neem je contact met ons op

Wil je een grafmonument kopen bij Silent-Stones? Een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek? Of heb je een vraag voor ons? Bel ons dan gerust. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 010 412 98 16. Je kunt ons ook mailen via: info@silent-stones.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gedenkstenen

Alles bekijken

Urnframes

Alles bekijken

Dienst_Assieraden

Assieraden

Alles bekijken