Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

  • Een fijne fysieke winkel
  • Een luisterend oor
  • Vaste contactpersonen
  • Meedenkend en passie voor het werk
  • Een klein en betrokken team
Hart Uitvaart Oostvoorne

Niels en Willeke van Hart Uitvaart

“Onze keuze om met Silent Stones te werken, zegt denk ik veel over hoe wij ons als bedrijf positioneren. Een uitvaartonderneming waar het belang van families altijd op de eerste plek staat. Nooit een dubbele agenda dus. Het is heel verleidelijk om een steenhouwer of gedenksieradenwinkel aan te bevelen op basis van provisie, maar wij willen dat niet. Veel liever hebben wij dat nabestaanden op een prettige wijze worden ontvangen en dat zij de juiste prijs betalen voor een gedenksteen, urn of assieraad.

En dat geldt niet alleen voor onze samenwerking met Silent Stones. Bij elke keuze die wij maken en bij elk advies dat wij geven staat het belang van nabestaanden voorop. Deze belofte houden wij altijd in ons achterhoofd. En het is fijn dat dit zo enorm gewaardeerd wordt.”

Ervaringen

Ghislaine vertelt over haar ervaring met Niels Fieggen

Plots, op die ene dag staat je leven stil….. en dat gebeurde toen mijn lieve lieverd en de vader van mijn kinderen op jonge leeftijd overleed. En dan moet je opeens alles regelen terwijl je hoofd er totaal niet bij is en de zorgen om je kinderen het meest zijn. Hoe nu verder…..?

Mijn lieve vriendin nam op dat moment even alles over en belde de uitvaartondernemer. Vrij snel stond Niels Fieggen op de stoep; een lange jonge man in pak.

Ik dacht; gaat hij dit allemaal voor ons regelen? Kan hij dit wel…..? Maar wat was ik blij met hem, wat waren wij allemaal blij met hem…. Zo ontzettend meelevend, meedenkend, zoveel empathie, zoveel zorg, aandacht voor onze lieve jonge dochters, maar ook beschermend voor dingen die tijdens deze emotionele en hectische dagen in ons leven gebeurde. Hij regelde alles, belde elke dag om te vragen hoe het met ons ging of kwam even langs om aandacht te geven aan Bo en Julia. Had ik vragen of wist ik even niet meer wat er nog geregeld moest worden voor de begrafenis van Marcel, kon ik bellen wanneer ik wilde.

In deze onzekere tijd was Niels er voor ons en voor de hele familie.

Op de dag van de begrafenis heeft hij zelfs onze meiden nog laten lachen….. Hiervan heb ik nog een foto: Van hem, Bo en Julia op een bankje op de begraafplaats.

Na deze hectische week, een week van onwerkelijkheid en emotie’s heeft Niels contact met mij / ons gehouden en is hij nu een vriend van ons geworden. Iemand die wij in ons hart hebben gesloten en dankbaar zijn dat wij Niels mochten leren kennen. Ondanks het verlies van een dierbaar liefdevol mooi persoon, een persoon die wij elke dag missen, hebben wij een geweldige goede vriend er bij gekregen.

Ik zou Niels Fieggen iedereen aanbevelen….. hij heeft liefdevol hart om mensen in verdrietige tijden te helpen en te ondersteunen. Hij doet zijn werk met liefde en passie.

Jaren later was het Niels die mij op de hoogte bracht  van een vacature bij Silent-Stones. En nu werk ik inmiddels al ruim 5  jaar met  passie en toewijding bij Silent-Stones en help ik mensen die in eenzelfde situatie zitten als ik jaren terug.

grafsteen noordzij pernis
gedenksteen Noordzij Pernis

Nog een ervaring

Familie Noordzij over hun ervaring met Niels en Willeke

In 2019 overleed overleed onze vader op 94  jarige leeftijd. Wij hebben de uitvaart toen door Niels laten verzorgen. Niels getuigd van rust, precisie en perfectie, maar naast  dat was hij ook enorm empatisch naar onze moeder. Exact wat ze nodig had die dagen.

Niels en Willeke van Hart Uitvaart verstaan de kunst om nabestaanden in een tijd van veel verdriet te ontzorgen door niet alleen hun grote kennis, inlevingsvermogen en oog voor detail maar ook door de rust die zij uitstralen waardoor je als familie snel het vertrouwen krijgt dat de uitvaart van A tot Z uitstekend verzorgd gaat worden.

Deze verwachtingen zijn dan ook volledig waargemaakt, waarvoor wij Niels en Willeke zeer dankbaar zijn

Weken na de begrafenis kwam Niels bij ons langs om de bedankkaartjes te  verzorgen en gaf ons de brochure van Silent-Stones. We zijn op zijn advies naar deze winkel gegaan en kennis gemaakt met  het fijne team dames die daar  werkzaam zijn. We zijn goed geïnformeerd en we waren zeer verrast dat de foto die we op de rouwkaart hebben gebruikt, die overigens door Niels Fieggen was gemaakt, op de gedenksteen gelaserd kon worden.  Ze denken echt met je mee en kijken naar alles wat mogelijk is binnen het budget wat we voor ogen hadden.

In juli 2022 overleed onze moeder. Uiteraard belden we direct  naar Niels en kijken we wederom terug op een prachtige uitvaart. En uiteraard werd de naam van onze moeder weer keurig door Silent-Stones op de bestaande gedenksteen toegevoegd.  We kunnen u met een zeer gerust hart adviseren de uitvaart door Niels Fieggen te laten verzorgen en voor een gedenksteen naar de mooie winkel van Silent-Stones te gaan. Waar ze overigens ook prachtige en bijzondere urnen hebben.

Aan het woord

Silent-Stones

Eén van onze betrokken uitvaartondernemer vanaf het begin (2007) is Hart Uitvaart. Niels Fieggen en Willeke ’t Hart onderscheiden zich door hun professionaliteit en hun laagdrempeligheid. Nimmer hebben wij een ontevreden familie van deze ervaren uitvaartverzorgers als gast mogen ontvangen in de winkel.  Tijdens het bezoek in onze winkel proef je aan alles dat de nabestaanden keer op keer meer dan tevreden zijn met de begeleiding van Hart Uitvaart.
Dat onderscheid de wat kleinere uitvaartondernemers toch echt  van de ‘grote bekende’…. die overigens ook dé ondernemers zijn die wel voor commissies gaan

Persoonlijk&liefdevol

Begeleiding door Niels en Willeke

Kwaliteit en een liefdevolle, persoonlijke benadering staan bij Hart Uitvaart zeer hoog in het vaandel. Wij realiseren ons elke dag hoe bijzonder het is dat wij het vertrouwen krijgen om nabestaanden bij te staan in een emotionele fase van hun leven. Dat vertrouwen willen wij nimmer beschamen, daar zetten wij ons met volledige toewijding voor in. Wij denken hier allebei hetzelfde over, waardoor wij een goed team vormen. Het feit dat nabestaanden ons werk de zeer hoge waardering geven van een 9,2, is het grootste compliment dat wij kunnen krijgen.

De ervaring leert ons dat een persoonlijke, betekenisvolle manier van afscheid nemen helpt bij het verwerken van een verlies. Wij hebben respect voor elke levensovertuiging en zijn ervaren in het begeleiden van zowel traditionele als moderne uitvaarten. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Wij dragen met liefde bij aan een mooi, waardig en liefdevol afscheid.

't Hart uitvaart Oostvoorne

Meer weten?

Bekijk de website Hart Uitvaart | Oostvoorne