Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

  • Een fijne fysieke winkel
  • Een luisterend oor
  • Vaste contactpersonen
  • Meedenkend en passie voor het werk
  • Een klein en betrokken team
Hart Uitvaart Oostvoorne

Niels en Willeke

Kwaliteit en een liefdevolle, persoonlijke benadering staan bij Hart Uitvaart zeer hoog in het vaandel. Wij realiseren ons elke dag hoe bijzonder het is dat wij het vertrouwen krijgen om nabestaanden bij te staan in een emotionele fase van hun leven. Dat vertrouwen willen wij nimmer beschamen, daar zetten wij ons met volledige toewijding voor in. Wij denken hier allebei hetzelfde over, waardoor wij een goed team vormen. Het feit dat nabestaanden ons werk de zeer hoge waardering geven van een 9,2, is het grootste compliment dat wij kunnen krijgen.

De ervaring leert ons dat een persoonlijke, betekenisvolle manier van afscheid nemen helpt bij het verwerken van een verlies. Wij hebben respect voor elke levensovertuiging en zijn ervaren in het begeleiden van zowel traditionele als moderne uitvaarten. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Wij dragen met liefde bij aan een mooi, waardig en liefdevol afscheid.

Persoonlijk en liefdevol

Begeleiding door Niels en Willeke

Niels en Willeke:

“Onze keuze om met Silent Stones te werken, zegt denk ik veel over hoe wij ons als bedrijf positioneren. Een uitvaartonderneming waar het belang van families altijd op de eerste plek staat. Nooit een dubbele agenda dus. Het is heel verleidelijk om een steenhouwer of gedenksieradenwinkel aan te bevelen op basis van provisie, maar wij willen dat niet. Veel liever hebben wij dat nabestaanden op een prettige wijze worden ontvangen en dat zij de juiste prijs betalen voor een gedenksteen, urn of assieraad.

En dat geldt niet alleen voor onze samenwerking met Silent Stones. Bij elke keuze die wij maken en bij elk advies dat wij geven staat het belang van nabestaanden voorop. Deze belofte houden wij altijd in ons achterhoofd. En het is fijn dat dit zo enorm gewaardeerd wordt.”

't Hart uitvaart Oostvoorne

Ervaringen

Een familie verteld over de ervaring met Niels en Willeke

hier de tekst van de familie

Ester en Erwin 

Aan het woord

Silent-Stones

Eén van onze trouwste betrokken uitvaartondernemer is Hart Uitvaart. Niels Fieggen en Willeke ’t Hart onderscheiden zich door hun professionaliteit en hun laagdrempeligheid. Nimmer hebben wij een ontevreden familie van deze ervaren uitvaartverzorgers als gast mogen ontvangen in de winkel. ,,Wat een lieve mensen weer, hè,” zeggen wij heel vaak tegen elkaar na afloop van de afspraak. Aan alles proef je dat de nabestaanden keer op keer meer dan tevreden zijn met de begeleiding van Hart Uitvaart.

Meer weten?

Bekijk de website van Marjan van der Giessen Uitvaartzorg