Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

  • Een fijne fysieke winkel
  • Een luisterend oor
  • Vaste contactpersonen
  • Meedenkend en passie voor het werk
  • Een klein en betrokken team
marjan-logo

Marjan van der Giessen

Een uitvaart regelen bij Marjan van der Giessen is altijd maatwerk. Ze past haar diensten aan op je persoonlijke wensen en is transparant over de kosten die daarbij komen kijken. Je kunt op haar rekenen op een open en eerlijk advies over welke diensten wel en juist niet per se nodig zijn voor een uitvaart. Op deze manier voorkomt ze dat je achteraf voor onaangename verrassingen komt te staan. 

Persoonlijk en liefdevol

Begeleiding op maat door Marjan

Marjan:

“Als uitvaartverzorgster weet ik hoe uniek elk overlijden is. Daarom vind ik het belangrijk dat je weet: bij een uitvaart mag je alles kiezen wat jij wilt. Ik geef je voldoende ruimte om afscheid te nemen en zorg voor een mooi en persoonlijk afscheid. De plek van de afscheidsbijeenkomst, de muziek, een kist, baar of mand, wat je op een kaart zet, hoe je je dierbare naar de laatste rustplaats brengt: bijna alles mag worden zoals dat bij jou past. Behalve natuurlijk wat wettelijk verplicht is, maar dat is meestal minder dan je denkt. Ik vertel je graag wat je kunt kiezen en als je wilt, kijk ik met je mee. Zo zorgen we samen voor een passende uitvaart om de overledene te herdenken. Persoonlijk en liefdevol sta ik naast je wanneer je afscheid moet nemen van een dierbare. Mijn focus ligt op bewustzijn, ontzorgen en heb oog voor kinderen.”

Marjan werkt zelfstandig, wat betekent dat u de gehele week, van overlijden tot aan het afscheid, maar 1 contactpersoon heeft, Marjan zelf dus. Bij uitvaarten met grote aantallen bezoekers heeft Marjan een vast team professionals om haar heen die haar assisteren.

Ervaringen

Een familie verteld over Marjan

”Na het overlijden van onze lieve mama, heeft Marjan een kostbare rol gespeeld in het omgaan met ons verdrietige verlies. Marjan is persoonlijk, betrokken en ruimdenkend. Marjan voelt situaties aan en speelt hier integer op in. Met elkaar hebben we een mooie uitvaart georganiseerd, waar alle ruimte was voor onze persoonlijke wensen en ideeën.

Tijdens het wederom zeer persoonlijke nagesprek, kwam de volgende stap ter sprake. We kregen inzicht in meerdere brochures waarin mooie foto’s stonden van gedenkstenen. De brochure van Silent-Stones sprak ons meteen het meeste aan. Waarom? Het was een gevoel wat niet in woorden te omschrijven is. Dat gevoel werd direct bekrachtigd op het moment dat we de deur binnen liepen bij Silent-Stones. Naadloos sloot het gevoel wat we bij de begrafenisondernemer hadden aan bij Ludy en haar evenzo betrokken medewerkers. Met elkaar hebben we een prachtige gedenksteen ontworpen. Een ontwerp waarbij later de gedenksteen van onze in 2001 overleden vader, geplaatst kon worden. Regelmatig bekijken we de plek waar we onze ouders  gedenken, met veel warmte en trots!”

Ester en Erwin 

Aan het woord

Silent-Stones

Silent-Stones maakt al meer dan 12  jaar mooie gedenkmonumenten voor families waarvoor Marjan de uitvaart heeft verzorgd. Ook wij horen alleen maar lof over haar persoonlijke manier van begeleiden. Marjan werkt zonder provisie-opslag, hetgeen betekent dat Marjan geen verkapte vergoeding van Silent-Stones ontvangt omdat ze de families onze folder geeft. We hebben dezelfde manier van werken waarbij de persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Enkele eigenschappen die bij Marjan horen zijn: zeer betrokken, lekker normaal – no-nonsens, super mooie website (en families die daarom ook voor haar gekozen hebben).

Meer weten?

Bekijk de website van Marjan van der Giessen Uitvaartzorg