Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

 • Een fijne fysieke winkel
 • Een luisterend oor
 • Vaste contactpersonen
 • Meedenkend en passie voor het werk
 • Een klein en betrokken team

Silent-Stones

De Memento collectie urnframes

Bestaat er zoiets als een urn met foto? Jazeker, je vindt ze bij Silent-Stones. Bij ons vind je de volledige Memento collectie urnframes. De as wordt binnenin bewaard, maar van buiten ziet het er gewoon uit als als een foto. Ze zijn er in verschillende afmetingen en je kunt kiezen voor een eigen dierbare foto. Je kunt de volledige collectie urnframes bekijken in onze winkel.

Afbeelding_winkel

Urn met foto van Memento

Ben je op zoek voor een urn voor in huis die er niet direct uitziet als een urn? Wat dacht je van een urn met foto? Van de buitenkant zie je niet eens dat het een urn is. Zo heb je een alternatief voor de urnen die pontificaal in je woonkamer staan. Urnframes zijn gemaakt van zacht en aaibaar materiaal. Wij zijn in Nederland de eerste ambassadeur van Memento urnframes. Een urn met foto hang je eenvoudig op aan je aan de wand, of plaats je op een mooie plek op een kast of een dressoir. Uiteraard zijn er diverse stijlen en afmetingen. Je personaliseert ze met één van je eigen dierbare foto’s. De volledige collectie urnframes van Memento is verkrijgbaar in onze winkel.

Afbeelding_winkel

Voor ieder wat wils

Silent-Stones: ambassadeur van Memento urnframes

Wie een urn met foto wil is bij ons aan het juiste adres. Wij zijn ambassadeur van Memento urnframes en beschikken over de gehele collectie. Verder vind je bij ons:

 • Een thuisgevoel in onze winkel
 • Alle tijd en aandacht voor jouw verhaal
 • Een ruime collectie unieke gedenktekens
 • Een urn die je dierbare weerspiegelt
 • Onze unieke eigen collectie BIJ-MIJ urnen
 • Een vaste contactpersoon

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op of bezoek onze winkel!

Rustig rondkijken in een huiselijke ambiance

Rouw is een emotionele periode. Daarom willen we graag dat je je in onze winkel op je gemak bent. Daarom word je door een eigen contactpersoon ontvangen in de huiselijke sfeer van onze winkel. Daar bekijk je op je gemak onze collectie urnen met foto. Ook kun je bij ons terecht voor advies.

Het voordeel van een afspraak

Omdat wij graag alle tijd voor je nemen, geven wij er de voorkeur aan om op afspraak te werken. We zorgen er dan voor dat je een eigen contactpersoon hebt die je begeleidt en je op de hoogte houdt. Zo heb je slechts één aanspreekpunt waar je terecht kunt met vragen. Zien we jou binnenkort in onze showroom? Kijk voor de openingstijden en een uitgebreide routebeschrijving op onze website.

Neem contact op met Silent-Stones

Wil jij graag een urn met foto voor aan de muur? Bij Silent-Stones vind je de volledige collectie urnframes van Memento. Heb je een vraag of wil je een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan gerust contact op. Je kunt ons bellen op: 010 412 98 16 of mailen naar info@silent-stones.nl.

Gedenkstenen

Alles bekijken

Urnframes

Alles bekijken

Dienst_Assieraden

Assieraden

Alles bekijken