Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

 • Een fijne fysieke winkel
 • Een luisterend oor
 • Vaste contactpersonen
 • Meedenkend en passie voor het werk
 • Een klein en betrokken team

Silent-Stones

Urn hart of vlinder: grote collectie

Wil jij graag een urn hart of vlinder kopen? Silent-Stones heeft een ruim assortiment. Met een urn hart of vlinder beschik je over een goede plek om de as in te bewaren. Maar voelt die door het uiterlijk minder ‘zwaar’ aan. Je vindt bij ons meerdere modellen die ook naar smaak aan te passen zijn. Ook is het mogelijk om een persoonlijke urn samen te stellen in de vorm van, of met een hart of vlinder. Het is onze passie om jou met zorg en aandacht te helpen bij het vinden van een urn die volledig aan jouw wensen voldoet.

Afbeelding_winkel

Urn in de vorm van een vlinder of hart

Zoek je een urn die minder gewichtig aanvoelt en die goed past bij je overleden dierbare? Dan kan een urn in de vorm van een hart of vlinder de oplossing zijn. Wij hebben ze in alle soorten en maten en kunnen ze van binnen uithollen. Hierdoor ontstaat er binnenin het hart of de vlinder een ruimte voor de as. Indien gewenst kunnen wij dit ook voor je vullen. Ook kunnen wij de urn nog verder voor je personaliseren met een inscriptie. Of versieren met beeldjes of nog meer vlinders en/of hartjes.

Afbeelding_winkel

Voor ieder wat wils

Waarom Silent-Stones dé specialist is

Voor een urn in de vorm van een hart of vlinder ben je bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze winkel en ontdek onze collectie. Je ervaart dan bovendien:

 • Een thuisgevoel in onze winkel
 • Alle tijd en aandacht voor jouw verhaal
 • Een ruime collectie unieke urnen in de vorm van een hart of vlinder
 • Een urn die je dierbare weerspiegelt
 • Onze unieke eigen collectie BIJ-MIJ urnen
 • Een vaste contactpersoon

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op of bezoek onze winkel!

Uw herinneringen

Op je gemak in een huiselijke ambiance

Omdat rouw een zware periode is, willen wij graag dat je je op je gemak voelt in onze winkel. Wij ontvangen je daarom graag hartelijk, in de ontspannen huiselijke sfeer van onze winkel. Bekijk op je gemak onze collectie urnen in de vorm van een hart of vlinder. Of laat je adviseren. Wij nemen altijd de tijd voor je. Ook kun je bij ons terecht voor het samenstellen van een urn op maat.

Afbeelding_winkel

Bij voorkeur op afspraak

Wij werken bij voorkeur op afspraak omdat we graag alle tijd voor je nemen. Je wordt dan ontvangen door een eigen contactpersoon, die je van kennismaking tot de levering begeleidt. Zo heb je meteen een aanspreekpunt waar je terecht kunt met vragen en die altijd volledig op de hoogte is. We zien je graag verschijnen in onze showroom. Voor onze openingstijden en een uitgebreide routebeschrijving kijk je op de website.

Contactgegevens Silent-Stones

Op zoek naar een urn in de vorm van een hart of vlinder? Kom dan eens lang bij Silent-Stones en ontdek ons assortiment. Voor het inplannen van een vrijblijvende afspraak of een vraag kun je ons bellen op: 010 412 98 16 of mailen via info@silent-stones.nl.

Gedenkstenen

Alles bekijken

Urnframes

Alles bekijken

Dienst_Assieraden

Assieraden

Alles bekijken