Assieraden: mooi en voor dagelijks gebruik

Na de crematie kunt u een sterke behoefte voelen om uw overleden dierbare zo dichtbij mogelijk te hebben. Door als nabestaande de as bij u te dragen heeft u een tastbare herinnering aan de overledene. Daarom is het fijn om een assieraad te hebben dat behalve mooi ook eenvoudig draagbaar is. Deze sieraden zijn gemaakt om dagelijks te dragen en zijn uitgevoerd in goud en/of zilver. Door de verschillende uitvoeringen in het assortiment vindt u ongetwijfeld een mooi en passend assieraad.

Assieraden voor ieder budget

In ons assortiment vindt u sieraden met as en vingerafdruksieraden in verschillende prijsklassen, van de wat lager geprijsde, goedkope assieraden tot meer exclusieve assieraden. In welke prijsklasse u ook iets zoekt, alle assieraden zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van staal, zilver of goud. Deze kwaliteit is belangrijk, omdat een een mooi assieraad tijdloos is en lang mee moet gaan. Een ashanger zien we dan ook niet als een rouwsieraad, maar eerder als een herinneringsieraad of herdenkingsieraad.

Service: As verwerken in een assieraad

Het verwerken van de as van de overledene in een sieraad is een nauwkeurig proces. Bij de sieraden met een gesloten ascompartiment, de zogenaamde Secret You collectie, gaat het vullen van de as met hele kleine hoeveelheden, een echt precisiewerk. Ook voor sieraden waarin de as met hars is aangebracht, is er voor de verwerking extra specialisme vereist. Hiervoor zijn wij door de juwelier zelf opgeleid en hebben het gehele assortiment aan kleurpigmenten aangescahft. Wij kunnen dit met grote zorg voor u uitvoeren en dit doen wij dan ook kosteloos bij bestellingen van boven de 200,-
Bij een bestelling van onder de 200,- vragen we voor het verwerken van de as, hars en eventueel een kleurpigment naar uw keuze  een eenmalige bijdrage van 25,-.

In onze winkel kunt u de collectie ashangers zien en omdoen. Onze collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe modellen en van andere modellen nemen we ook weer afscheid. 

Maakt u svp een afspraak om onze sieraden te komen bezichtigen. Wij reserveren voor een afspraak voor as-sieraden een half uur om u te informeren en u te begeleiden met uw keuze.