Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

  • Een fijne fysieke winkel
  • Een luisterend oor
  • Vaste contactpersonen
  • Meedenkend en passie voor het werk
  • Een klein en betrokken team

Corian

Gedenkmonument Beautiful Sue

Dit monument (deels) van Corian, Beautiful Sue uit de L-serie, heeft de breedte van 60 cm en een lengte van 1.20. Deze afmetingen worden gebruikt voor particuliere baby- en kindergraven. Het monument bestaat uit een liggende gedeelte van graniet en een staand gedeelte van Corian.
In het liggende gedeelte kunnen we 1 of 2 harten of sterren door en door uitzagen. Hier kunnen glasparels, bergkristal of plantjes geplaatst worden.

Het staande gedeelte van Corian heeft een afmeting van 50 cm breed x 70 cm hoog en heeft een dikte van 1.2 cm. In het voorbeeld op de foto is de plaat licht gebogen.

Monument van graniet en Corian in genoemde afmetingen 2.820 euro.
De meerkosten voor een gebogen staand gedeelte zijn 240 euro.
Ontwerp van design, circa 250 euro (afhankelijk van de afbeeldingen)
Deze kosten zijn exclusief de plaatsingskosten en de kosten voor de fundering.

U geeft ons aan wat u graag in het design terug wilt zien. Denk aan bloemen, figuraties, een logo van bijvoorbeeld een voetbalclub of automerk, een afbeelding van de zee of juist een bos, een afbeelding van een sportvisser, een zeilboot, bepaalde lievelingskleuren… zo goed als bijna alles is mogelijk. Alleen tekst met een subtiele figuratie, waarbij alles wordt ingefreesd is natuurlijk ook mogelijk.

In het voorbeeld hieronder hebben we gebruik gemaakt van de basis van de geboortekaart/overlijdenskaart. De witte vlinder is ook van Corian. Prachtig gebogen, want dat is de kracht van Corian!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op of bezoek onze winkel!