Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

  • Een fijne fysieke winkel
  • Een luisterend oor
  • Vaste contactpersonen
  • Meedenkend en passie voor het werk
  • Een klein en betrokken team

Corian

Gedenkmonument Cartoon

Dit monument van Corian, Cartoon uit de L-serie, heeft de breedte van 80 cm en een lengte van 1.80. Deze afmetingen worden gebruikt voor zogenaamde particuliere- of familiegraven. Het monument bestaat uit een liggende gedeelte die het gehele graf bedenkt.

De hoogte van het monument is 8 cm. Er zijn totaal geen naden zichtbaar.

Monument van Corian in genoemde afmetingen is 4.280 euro
Ontwerp van design, circa 250 euro (afhankelijk van de afbeeldingen)

Deze kosten zijn exclusief de plaatsingskosten en de fundering. Beide kosten zijn afhankelijk van waar de begraafplaats gelegen is en het geldende reglement van de begraafplaats. Wij kunnen u hier vooraf over informeren.

U geeft ons aan wat u graag in het design terug wilt zien. Denk aan bloemen, figuraties, een logo van bijvoorbeeld een voetbalclub of automerk, een afbeelding van de zee of juist een bos, een afbeelding van een sportvisser, een zeilboot, bepaalde lievelingskleuren… zo goed als bijna alles is mogelijk. Alleen tekst met een  subtiele figuratie, waarbij alles wordt ingefreesd is natuurlijk ook mogelijk.

In het voorbeeld hiernaast (we hebben de persoonlijke gegevens bewust niet in beeld gebracht) wilden de nabestaande graag de cartoonheld Captain America, uiteraard dé held van hun zoon.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op of bezoek onze winkel!