Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

  • Een fijne fysieke winkel
  • Een luisterend oor
  • Vaste contactpersonen
  • Meedenkend en passie voor het werk
  • Een klein en betrokken team

Corian

Gedenkmonument Flower-Power

Dit monument  van Corian, Flower Power uit de L-serie, heeft een staand gedeelte welke geplaatst is op een zogenaamd voetstuk. Het voetstuk hebben we redelijk groot gehouden zodat er nog plantjes of kaarsjes op gezet kunnen worden.

Het monument kan gemaakt worden met een gebogen staand gedeelte of met een recht staand gedeelte. Beide worden direct op het voetstuk gemaakt, dus hier komen geen RVS klemmen toegepast.

Het staande gedeelte van Corian heeft een afmeting van 60 cm breed x 80 cm hoog en heeft een dikte van 1.2 cm

Monument van Corian in genoemde afmetingen 2.180 euro (rechte uitvoering)
Meerkosten voor een gebogen uitvoering 280 euro.
Ontwerp van design, circa 250 euro (afhankelijk van de afbeeldingen)

Deze kosten zijn exclusief de plaatsingskosten en funderingskosten. Dit is afhankelijk van waar de begraafplaats gelegen is. Sommige families kiezen er ook voor dit monument zelf te plaatsen. Dit is met 2 personen prima mogelijk.

U geeft ons aan wat u graag in het design terug wilt zien. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bloemen, figuraties, een logo van bijvoorbeeld een voetbalclub of automerk, een afbeelding van de zee of juist een bos, een afbeelding van een sportvisser, een zeilboot, bepaalde lievelingskleuren… zo goed als bijna alles is mogelijk.

Alleen tekst met een subtiele figuratie, waarbij alles wordt ingefreesd en mogelijk wordt opgevuld met een andere kleur Corian is natuurlijk ook mogelijk.

In het voorbeeld op de foto hierboven hebben we gebruik gemaakt van pasteltinten en een Ibiza-look waar veren ook een rol in moesten spelen. Een design op maat. We hebben de naam (die in een eigen handschrift is verwerkt) om privacy redenen weggelaten en vervangen door het L-label.

Het witte corian met de prachtige pastelkleuren in Ibiza-style…

Gebogen staand gedeelte

Recht staand gedeelte

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op of bezoek onze winkel!