Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

  • Een fijne fysieke winkel
  • Een luisterend oor
  • Vaste contactpersonen
  • Meedenkend en passie voor het werk
  • Een klein en betrokken team

Corian

Gedenkmonument Klaproos

Dit monument van Corian, de Klaproos uit de L-serie, heeft de breedte van 80 cm. Deze afmeting mag en kan doorgaans op alle begraafplaatsen gebruikt worden.Ook hebben we rekening gehouden met een gemiddelde hoogte, namelijk 75 cm.

De lengte, dus ook van het plantenbak-gedeelte is 35 cm. De diepte voor het planten van plantjes meet 15 cm. De ruimte voor plantjes is voorzien van regen-afvoergaten zodat er geen overtollig water in blijft staan.

Monument van Corian in genoemde afmetingen 1.980 euro
Ontwerp van design, circa 250 euro (afhankelijk van de afbeeldingen)Deze kosten zijn exclusief de plaatsingskosten. Dit is afhankelijk van waar de begraafplaats gelegen is. Sommige families kiezen er ook voor dit monument zelf te plaatsen. Dit is met 2 personen prima mogelijk.

U geeft ons aan wat u graag in het design terug wilt zien. Denk aan bloemen,
figuraties, een logo van bijvoorbeeld een voetbalclub of automerk, een afbeelding van de zee of juist een bos, een afbeelding van een sportvisser, een zeilboot, bepaalde lievelingskleuren… zo goed als bijna alles is mogelijk. Standaard komt de afbeelding uitsluitend op de voorzijde. Indien gewenst kan dat natuurlijk ook op de linker- en rechterzijde. In dit geval wilden de nabestaanden graag de klaprozen terug zien die ook gebruikt zijn op de overlijdenskaart van mevrouw.

Het witte corian is prachtig hier in combinatie met de witte margrietjes. De bloemen staan op veilige hoogte waardoor konijnen er niet aan kunnen eten.

Kijk hier eens hoe opvallend maar tegelijkertijd ook sereen het monument tussen alle andere monumenten staat….

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op of bezoek onze winkel!