Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

  • Een fijne fysieke winkel
  • Een luisterend oor
  • Vaste contactpersonen
  • Meedenkend en passie voor het werk
  • Een klein en betrokken team

Inspiratie voor grafdecoratie  Happy Stones

 

Vrolijke bloemmotieven voor op het graf

Happy Stones

Grafdecoratie is in feite het liefdevol versieren van de gedenkplek van onze dierbaren. Hierbij gebruiken we bloemen, kaarsen en persoonlijke spulletjes om hun herinnering levendig te houden. Dit is een prachtige manier om duidelijk te maken dat we hen niet zijn vergeten. Bovendien creëren we een warme en sfeervolle ambiance waarin hun nagedachtenis centraal staat.

Om deze intentie kracht bij te zetten, bieden we een breed scala aan grafdecoraties, waaronder unieke Happy Stones, ontstaan uit de succesvolle samenwerking tussen Silent-Stones en Gedenkmozaiek.

Gekleurde grafdecoratie

Speciaal ontworpen om graven op te fleuren, bieden deze keitjes als grafdecoratie een blijvend kleurrijk aanzicht, zelfs tijdens de winter. Dit maakt ze bij uitstek geschikt om het hele jaar door een vleugje kleur en positiviteit aan de gedenkplaats toe te voegen. Exclusief verkrijgbaar bij Silent Stones, voegen deze “Happy Stones” een uniek en vrolijk element toe aan gedenkplaatsen.

Wat de keuze ook mag zijn, elke Happy Stone draagt bij aan het levendig houden van de herinnering aan een geliefde.

In de winkel hebben we talloze van deze kleurrijke happy stones. Ze zijn beschikbaar in een set van drie (s-m-l), maar mogen ook volledig naar eigen wens samengesteld worden. Hierdoor kunnen nabestaanden de grafdecoratie precies afstemmen op de persoonlijkheid en voorkeuren van hun dierbare. Kies bijvoorbeeld voor levendige kleuren die de vreugdevolle momenten benadrukken, of ga voor meer ingetogen tinten voor een rustige en respectvolle uitstraling.

Prijzen vanaf € 39,95 per kei.

Grafdecoratie Happy Stones
Grafdecoratie Happy Stone
fleurige graf keien
bloemenkeitjes

Bel ons voor het maken van een afspraak op 010-4129816

“Bij het zorgvuldig uitkiezen van een gedenksteen of grafsteen spelen talloze overwegingen een cruciale rol. Met genoegen neem ik ruimschoots de tijd om je uitvoerig te adviseren en te begeleiden bij de keuzes met betrekking tot de vormgeving, het specifieke type letters, de belettering en mogelijke figuraties. Bovendien nemen we de mogelijkheden voor accessoires, decoraties en de uitgebreide variatie aan beschikbare materialen uitgebreid onder de loep.

 

Met uiterste precisie en diep respect voor jouw gevoelens, streef ik ernaar om jouw wensen op een weloverwogen wijze te vertalen naar een gedenkteken dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar tevens op een uiterst treffende manier de persoonlijkheid en herinnering van je dierbare weerspiegelt. Samen doorlopen we het proces, waarbij jouw voorkeuren absoluut centraal staan, en ontwerpen we een uniek monument dat volledig recht doet aan de onvergetelijke herinnering van je dierbare”

 Ghislaine, uw adviseur 

Heb je hulp of advies nodig? Bel of mail mij gerust

sjabloon-ghislaine