• Een fijne fysieke winkel
  • Een luisterend oor
  • Vaste contactpersonen
  • Meedenkend en passie voor het werk
  • Een klein en betrokken team

Bijzondere urnen

voor bijzondere mensen…

Silent-Stones staat voor werken met passie en zorg. Als klein bedrijf vinden wij dit het belangrijkste in het werk dat wij doen. Het is emotioneel beladen werk, dat ervaren wij elke dag weer. De kracht krijgen we van de families die ons dankbaar zijn voor de mooie, warme en unieke blijvende herinnering die we maken.

Silent-Stones heeft een bijzonder assortiment urnen voor je samengesteld.
Zo hebben we diverse urnen die alleen bij ons verkrijgbaar zijn doordat wij deze zelf ontworpen hebben. Wij onderscheiden ons van alle urnen-webshops doordat wij enkele honderden urnen op voorraad in onze winkel hebben. Zo kun je deze zelf zien, voelen, samenstellen en kunnen we de urn voor je vullen zodat je dat zelf niet hoeft te doen als je dat niet zou willen.

Lang niet alle bijzondere urnen staan op onze website. Kom dus gerust langs! Mocht je wat verder van Rotterdam wonen, bel ons gerust voor advies. We kunnen je ook prima op afstand helpen m.b.v. het mailen van foto’s. Vervolgens kan je in onze webshop een mooie urn, of ook urne genoemd, aanschaffen en thuis laten bezorgen.

Urnen per soort materiaal

Weet je al van welk soort materiaal je een urn zoekt? We hebben hieronder diverse urnen van hetzelfde materiaal voor je gebundeld.

Het adviseren van families in de zoektocht naar een passende herinnering is iets wat we al 15 jaar doen. Hierdoor hebben wij veel kennis van materialen en combinaties waardoor we een goed advies kunnen doen op het gebied van toepassingen en combinaties.

bijzondere-urnen-glas

Bijzondere urnen
van glas

Een glazen urn kan in bijna iedere vorm en kleur worden vervaardigd. De meeste worden met de hand geblazen. Klik hier voor meer informatie.

bijzondere-urnen-hout

Bijzondere urnen
van hout

Een mooi en natuurlijk assortiment houten urnen waar je een gedeelte van de as, of een ander aandenken in kan bewaren. Klik hier voor meer informatie.

bijzondere-urnen-kiezels

Bijzondere urnen
van Kiezels

We hebben een prachtige collectie zeer bijzondere urnen met kiezels. Puur natuur en van heel klein tot echt groot. Klik hier voor meer informatie.

urnen van steen

Bijzondere urnen
puur natuur

Urnen waar alle as veilig in opgeborgen kan worden. Een poel die regenwater op vangt waar de vogels dankbaar gebruik van maken. Klik hier voor meer informatie.

urnen-voor-baby's

Bijzondere urnen
voor baby’s

Urnen voor de aller kleintjes.
Met 100% aandacht & met de hand gemaakt. Altijd uniek.

urnen-voor-buiten

Bijzondere urnen
voor buiten

Urnen die tegen wind, kou, regen en zon kunnen.
100% voor buiten, maar kunnen uiteraard ook binnen staan!

Eigentijdse | Moderne
urnen met foto

Door Silent-Stones zelf ontwikkeld: Urnen die je aan de wand kunt hangen en volledig opgaan in je eigen inrichting.

MEMENTO
-keep the memories-

urnen-van-Geert-Kunen

Urnen van de kunstenaar
Geert Kunnen

Mooie urn-beelden van klein tot groot. Alle varianten zijn verkrijgbaar in een brons/bruine kleur en een zilverkleurige variant. Deze urnen kunnen direct voor je gevuld worden.

vintage-urnen

Urnen
Out off the box | Vintage

Geïnspireerd door de Netflix serie “Ozark” waar de as van Ben in een geitenbeeld opgeborgen werd. Wij zijn op zoek gegaan naar soortgelijke afwijkende, soms oude (ook wel vintage)  urnen.

urnen-huisdieren

Urnen voor onze
trouwe viervoeters

Uiteraard kan je de as van je hond of poes in elke willekeurige urn die je vindt op onze site opbergen. Maar wil je echt een poezen- of hondenafbeelding (of pootje) van hebben we er enkele voor je geselecteerd.

Juni 2022

We zijn druk bezig onze nieuwe website te vullen met urnen die wij je te bieden hebben in de winkel. Dit zijn er wel honderden…. Kan je niet wachten?… bel ons voor een afspraak en kom alle urnen in onze winkel bekijken!

urn-glas-vogel

Silent-Stones

Een urn kopen als persoonlijk laatste aandenken en herinnering?

In de uitvaartbranche is een verandering aan de gang. Waar vroeger begraven de norm was, heeft cremeren de laatste jaren een enorme opmars gemaakt. Met deze toename in het aantal crematies, is ook het aanbod van urnen ontzettend toegenomen. Een urn kopen is een emotioneel proces, waar veel bij komt kijken. Je kunt een urn kiezen in een traditionele vorm, maar je kunt ook kiezen voor een urn in een moderne, onherkenbaardere, kunstzinnige vorm. Daarnaast moet de urn natuurlijk bij je dierbare passen en een mooi plekje in uw huis innemen. Neem daarom rustig de tijd om te oriënteren.

Maak gerust een afspraak in onze winkel door ons te bellen op 010-4129816 . Silent Stones helpt u graag bij de zoektocht naar een urn voor thuis, in de tuin of de begraafplaats.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op of bezoek onze winkel!