Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

 • Een fijne fysieke winkel
 • Een luisterend oor
 • Vaste contactpersonen
 • Meedenkend en passie voor het werk
 • Een klein en betrokken team

Een lichtje in het donker

zodra het schemert, verlichting op het graf

Grafsteen of gedenksteen met verlichting

Silent-Stones brengt een lichtje op de begraafplaats…
Een monument voor een kind maken is emotioneel en bijzonder. We zijn dankbaar dat we ouders een prachtige en unieke gedenksteen kunnen bieden. Namelijk een gedenksteen die zodra de schemer valt, licht geeft. Zo brandt de gehele nacht een lichtje bij je kleintje wat je een fijn en warm gevoel geeft zodra de begraafplaats sluit.

De ontwerpers van Silent-Stones maken elk ontwerp volledig naar uw wens, uiteraard binnen de mogelijkheden. Kom gerust langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. De basis van het monument met verlichting kan gemaakt worden in onderstaande zes basiskleuren. Het materiaal is een stevige Solid Surface. Materiaal waar geen alg op hecht en eenvoudig te reinigen is.

Wij ontwerpen de gedenkstenen geheel naar je wensen. Het enige waar we rekening mee moeten houden zijn de afmetingen die in het reglement van de begraafplaats genoemd zijn. Soms denken mensen dat een eigen ontwerp kostbaarder is dan de standaard modellen die overal te koop zijn, maar dat is zeker niet waar.

Wij staan voor creativiteit en willen graag een gedenkmonument, gedenksteen ontwerpen die past bij de overledene. Daarin maken wij het verschil! In de bijna 18 jaar dat we nu bestaan hebben we ruim 850 verschillende gedenkstenen gemaakt. Je treft bij ons ook geen voorbeeldenboek waaruit u een keuze kunt maken. Elke monument wordt voor jou samengesteld, uiteraard gebaseerd op de uitgave die jou past.

Grafsteen met verlichting
Grafsteen met verlichting

Gedenksteen met verlichting in het daglicht

Grafsteen met verlichting

Gedenksteen met verlichting tijdens de schemer

Grafsteen met verlichting

Gedenksteen met verlichting in het donker

Ontwerp op maat en binnen uw mogelijkheden

Enkele elementen waar je al over na kunt denken voordat je bij ons in de winkel komt zijn:

  • Wil je een staand en liggend deel of uitsluitend een liggend deel, of juist alleen een staand deel?
  • Wil je een open vak in het liggende deel en zo ja hoe groot?
  • Wil je daar planten in of alleen kiezels?
  • Wil je een foto op de gedenksteen?
  • Zou je de eigen handgeschreven naam van je dierbare op de steen willen?

Wij ontwerpen graag zo mooi mogelijk de gedenksteen, maar wel binnen het kostenplaatje wat u wenst uit te geven. Wij zullen je ook vragen binnen welk budget wij mogen ontwerpen. Dit om teleurstellingen te voorkomen als blijkt dat we iets prachtigs ontworpen hebben wat uw verwachtingen overtreft…. maar ook je beschikbare budget.

Silent-Stones brengt een lichtje op de begraafplaats. Als een lichtje in de duisternis, dankzij hoogwaardige techniek die door Monulight samen met de TU Delft werd ontwikkeld.

“Een troost voor nabestaanden die het moeilijk vinden om hun dierbare in het donker achter te laten.”

Uiteraard maken we ook voor volwassenen deze monumenten. Denk bij de figuraties dan aan een zeilboot, paard, een golfsurfer op een golf, een kruis, een mooie maria-afbeelding, noem maar op, de mogelijkheden zijn zo goed als onbeperkt. Vanaf half december 2021 is er een monument te zien in de etalage van onze showroom. Dus juist als we gesloten zijn, is het voorbeeld mooi verlicht.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op of bezoek onze winkel!