Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

 • Een fijne fysieke winkel
 • Een luisterend oor
 • Vaste contactpersonen
 • Meedenkend en passie voor het werk
 • Een klein en betrokken team

Zwerfkei of zwerfsteen

Puurder kan het niet op het graf

Zwerfkei | zwerfsteen als grafsteen

Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Vaak wordt een zwerfkei dan ook gecombineerd met ‘slechts’ bronzen of cortenstalen belettering in een grafmonument, maar er zijn natuurlijk tal van combinaties en ontwerpen mogelijk. Hier helpen wij je graag mee verder.

De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt je zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

zwerfkei als grafsteen

Wij hebben een samenwerking met een bedrijf die zwerfstenen verzameld afkomstig uit de hele wereld. Na kennismaking kunnen wij je een bezoekerspas geven om dit bedrijf te bezoeken en een keuze te maken uit de wel honderden zwerfstenen.  De steen zal dan vervolgens naar onze werkplaats vervoerd worden waar wij er verder mee aan de als gaan. Zelf hebben we enkele zwerfkeien in onze inspiratietuin liggen.

Wij ontwerpen de gedenkstenen geheel naar je wensen. Het enige waar we rekening mee moeten houden zijn de afmetingen die in het reglement van de begraafplaats genoemd zijn. Ook dit grafmonument kunnen we naar uw wensen aanpassen.

Wij staan voor creativiteit en willen graag een gedenkmonument, gedenksteen ontwerpen die past bij de overledene. Daarin maken wij het verschil! In de bijna 15 jaar dat we nu bestaan hebben we ruim 650 verschillende gedenkstenen gemaakt. Je treft bij ons ook geen voorbeeldenboek waaruit u een keuze kunt maken. Elk monument wordt voor jou samengesteld, uiteraard gebaseerd op de uitgave die jou past.

zwerfkei als grafsteen
zwerfkei als grafsteen
zwerfei als gedenkmonument
zwerfkei met glas als gedenkmonument

Ontwerp op maat en binnen uw mogelijkheden

Enkele elementen waar je al over na kunt denken voordat je bij ons in de winkel komt zijn:

  • Wil je een staand en liggend deel of uitsluitend een liggend deel, of juist alleen een staand deel?
  • Wil je een open vak in het liggende deel en zo ja hoe groot?
  • Wil je daar planten in of alleen kiezels?
  • Wil je een foto op de gedenksteen?
  • Zou je de eigen handgeschreven naam van je dierbare op de steen willen?
Zwerfkei gedenksteen

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op of bezoek onze winkel!