Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

 • Een fijne fysieke winkel
 • Een luisterend oor
 • Vaste contactpersonen
 • Meedenkend en passie voor het werk
 • Een klein en betrokken team

Duurzaam en kleurrijk

Glas in combinatie met graniet op graf

Grafmonument met glas

Glas is een stevig materiaal met unieke eigenschappen. Daarnaast zijn er ook nog eens veel verschillende soorten glas. In onze winkel hebben we allemaal voorbeelden van de mogelijkheden.

Glas kan daarnaast gepolijst worden, we kunnen een structuur in het glas smelten, een foto plaatsen, tekst of een foto zandstralen en glas duurzaam kleuren. Een glazen grafsteen ontwerpen doen we samen met jou. Met aandacht en creativiteit geven we vorm aan glazen monumenten. Er is veel mogelijk en wij dragen graag bij aan een blijvende herinnering.

Glas is sterk, duurzaam en biedt oneindig veel mogelijkheden. Met glas werken is een echte ambacht, daarbij zijn combinaties met andere materialen zeker mogelijk. Glas met natuursteen werkt bijvoorbeeld heel goed. Je kunt dus vele kanten op voor een persoonlijke gedenksteen. Omdat wij deze ambacht echt verstaan is het ook mogelijk om het monument helemaal van glas te maken, waarbij ook de omranding geheel van glas is.

Mooie statig gedenksteen met gehakte zijkanten

Gedenksteen met glasfusion ‘vergeet-me-nietjes’ erop verwerkt

Gedenksteen met glas

Gedenksteen met kleurenfoto in glas

Wij staan voor creativiteit en willen graag een gedenkmonument, gedenksteen ontwerpen die past bij de overledene. Daarin maken wij het verschil! In de bijna 15 jaar dat we nu bestaan hebben we ruim 650 verschillende gedenkstenen gemaakt. Je treft bij ons ook geen voorbeeldenboek waaruit u een keuze kunt maken. Elke monument wordt voor jou samengesteld, uiteraard gebaseerd op de uitgave die jou past.

Ontwerp op maat en binnen uw mogelijkheden

Enkele elementen waar je al over na kunt denken voordat je bij ons in de winkel komt zijn:

  • Wil je een staand en liggend deel of uitsluitend een liggend deel, of juist alleen een staand deel?
  • Wil je een open vak in het liggende deel en zo ja hoe groot?
  • Wil je daar planten in of alleen kiezels?
  • Wil je een foto op de gedenksteen?
  • Zou je de eigen handgeschreven naam van je dierbare op de steen willen?
Gedenksteen van glas

Wij ontwerpen graag zo mooi mogelijk de gedenksteen, maar wel binnen het kostenplaatje wat u wenst uit te geven. Wij zullen je ook vragen binnen welk budget wij mogen ontwerpen. Dit om teleurstellingen te voorkomen als blijkt dat we iets prachtigs ontworpen hebben wat uw verwachtingen overtreft…. maar ook je beschikbare budget.

Een onderhoudsvrije gedenksteen bestaat helaas niet. Maar een steen kan wel meer/minder onderhoud vragen naar gelang het ontwerp.
Ook van belang is of er bomen nabij de rustplaats staan, en zo ja welke? Als er al gedenkstenen links en/of rechts geplaatst zijn, dan zouden wij hier ook graag een foto van willen zien. Dit ivm hoogtes en om eventuele (nare) verassingen te voorkomen.

Neem svp zoveel mogelijk informatie voor ons mee tijdens het bezoek aan de winkel zodat we je zo optimaal mogelijk kunnen adviseren.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op of bezoek onze winkel!