De monumenten vervaardigd van Corian worden in ‘ons eigen’ Rotterdam vervaardigd, bijna om de hoek van onze winkel Silent-Stones in Crooswijk! Van de nabestaanden van mevrouw Laman Trip-Westendorp (Linda) mochten we u mee laten kijken naar de vervaardiging van het prachtige monument.

Het ontwerp is gebaseerd op de voorliefde van mevrouw voor bloemen en met name de mooie gekleurde klaproos. De nabestaanden hadden een mooie afbeelding van klaprozen op de kennisgeving van het overlijden en de bedank-kaart gebruikt en zelfs de postzegel hierop aangepast. De wens was een lichte gedenksteen, en zo zijn we tijdens het ontwerp van de gedenksteen op het prachtige materiaal Corian terecht gekomen.

De foto’s en de filmpjes  geven u een beeld van het ambachtelijke karakter in de werkplaats met als resultaat de prachtige kleurrijke gedenksteen.

Heel veel, dan wel niet alles is mogelijk met het product Corian. Onze creativiteit in het maken van ontwerpen in combinatie met de materialistische toepassing van het product, brengen ons dichtbij -of overtreffen zelfs- de wensen van de nabestaanden.

Een mooie quote van de familie
“Op deze manier herinneren wij ons Linda zoals ze was: licht, vrolijk en bloemrijk”
Een uitdaging waar het team van Silent-Stones altijd naar op zoek gaat: een gedenksteen die écht past bij de overledene.

 

Van een prachtige berichtgeving van overlijden… tot een prachtige gedenksteen.

kleur op gedenksteen

 

Klik hier om terug te gaan naar de pagina over onze mooie collectie Colorfull Beauties.

Of bekijk hieronder de filmpjes.