Bezoek ook onze winkel

Rusthoflaan 34

3034 XL Rotterdam

Openingstijden

  • Een fijne fysieke winkel
  • Een luisterend oor
  • Vaste contactpersonen
  • Meedenkend en passie voor het werk
  • Een klein en betrokken team

de as is niet zichtbaar

As armbanden | as niet zichtbaar

Je dierbare heel dichtbij om je pols

Na de crematie kan je een sterke behoefte voelen om je overleden dierbare zo dichtbij mogelijk te hebben. Door als nabestaande de as bij je te dragen heb je een tastbare herinnering aan de overledene. Daarom is het fijn om een assieraad te hebben dat behalve mooi ook eenvoudig draagbaar is. Deze sieraden zijn gemaakt om dagelijks te dragen en waarbij de crematie-as niet zichtbaar is.

Dames as-armbanden.
De Gouden Charm Bracelets zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit 316 roestvrij staal kern – gecoat met “hard goud”, dat is een speciaal chemisch proces, gebruikt om 24 karaat goud plaat chirurgische en high-tech apparatuur die 100% veilig moet zijn voor dagelijks gebruik.

4 strengen van fijn leder zorgen voor een zacht en comfortabel draagcomfort, evenals een eigentijdse en stijlvolle look, waardoor het een prachtig gedenksieraad is om uw dierbare mee te gedenken. Ze zijn verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren en 5 maten.

As-armband in zilver € 179,95 | As-armband in goud € 199,00.

Klik hier voor de mooie bijpassende as-hangers.


Heren as-armbanden (maar ook de dames kiezen voor deze lijn!)

De TadBlu Heren Armbanden zijn onze eerste EN de meest bestelde herdenkingssieraden voor heren. Ze zijn geliefd bij zowel mannen als vrouwen, vanwege hun moderne en tijdloze gepatenteerde ontwerp, dat zowel past bij een casual als een gedistingeerde look.

Ze zijn verkrijgbaar in 6 varianten van echt leder – 7 varianten van kleurrijk koord – en 2 varianten van zuiver staal. Ze zijn elk verkrijgbaar in 4 maten.

De asbus van 11 mm op de band is gemaakt van zuiver roestvrij staal 316 en kan een aanzienlijke hoeveelheid crematieresten bevatten. Ook de sluitingen zijn gemaakt van 316 roestvrij staal, waardoor de TadBlu Armband voor heren zeer sterk, zeer veilig, duurzaam en zeer non-allergeen is.

Met deze armband kunt u uw dierbare altijd bij u houden.

Herinneringsarmband met asruimte in verguld stainless steel en in roestvrij staal met een magnetische sluiting, in petrol leder.

As-armband leder vanaf € 179,95 | As-armband in staal vanaf  € 199,00.

De binnenruimte kan gevuld worden met wel een kwart theelepel as of haar, om daarna verzegeld te worden. Het vullen kost €15. Mocht je niet in de mogelijkheid zijn om naar de showroom te komen, is het mogelijk om het as of haar op te sturen. Het is helaas niet mogelijk om het sieraad zelf te vullen, omdat het sieraad verzegeld wordt met speciale sieradenlijm.

Tadblu Charm Bracelets zijn verkrijgbaar in maten XS – XL. Alle maten zijn gebaseerd op de precieze polsomvang.

As armbanden met niet zichtbare as
silent-stones.nl-heren-as-armband-3

Een kleine impressie van de dames as-armbanden

Blauwe-as-armband
Bruin as armband
Roze as armband
silent-stones.nl-dames-as-armband-4
silent-stones.nl-dames-as-armband-1
silent-stones.nl-dames-as-armband

Een kleine impressie van de heren (en ook wel dames) as-armbanden

silent-stones.nl-heren-as-armband-2
silent-stones.nl-heren-as-armband-3
silent-stones.nl-heren-as-armband
Zwarte as armband
Bruine as armband
Blauw/wit as armband

In ons assortiment vind je sieraden met as en vingerafdruksieraden in verschillende prijsklassen, van de wat lager geprijsde tot meer exclusieve assieraden. In welke prijsklasse je ook iets zoekt, alle assieraden zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van staal, zilver of goud. Deze kwaliteit is belangrijk, omdat een een mooi assieraad tijdloos is en lang mee moet gaan. Een as-armbandas zien we dan ook niet als een rouwsieraad, maar eerder als een herinneringsieraad of herdenkingsieraad.

Het verwerken van de as van de overledene in een sieraad is een nauwkeurig proces. Bij de sieraden waarop de as met hars is aangebracht, is er voor de verwerking extra specialisme vereist. Alle dames in ons team zijn opgeleid door de goudsmid zelf.

In onze winkel kun je de collectie armbanden zien en passen. Onze collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe modellen.

Maak  svp een afspraak om onze sieraden te komen bezichtigen. Wij adviseren en begeleiden je graag met je keuze.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Wij helpen je graag verder!

Neem contact op of bezoek onze winkel!