Urnencollectie: Feelings for You  

Graag introduceren wij aan u onze urnencollectie ‘Feelings for You’. In deze collectie beelden zijn gevoelens en momenten van ieder lid van een familie uit. Van vrolijk, verdrietig, dankbaar, triest tot intens verliefd en vertrouwd. De beeldjes bieden plaats voor een gedeelte van de as. Wenst u een groter deel van de as in het beeldje, dan hebben wij prachtig bijpassende houten natuurlijke sokkels, variërend van klein (13 cm) tot groot (21 cm)

Deze Feelings for You beeldjes met asbestemming zijn in NL uitsluitend bij Silent-Stones verkrijgbaar.De beeldjes zonder asbestemming zijn al verkrijgbaar vanaf € 35,00. Voor elk beeld geldt (groot of klein) dat als wij het beeld gaan uithollen zodat de as er veilig in bewaard kan worden, de kosten hiervoor  € 135 euro bedragen.

U kunt geheel naar eigen keuze een urn (voor zowel een gedeelte van de as als voor alle as) op een plateau samenstellen. Op de foto’s ziet u voorbeelden. Samenstellen kan d.m.v. glasfusion vlinder, een tekstkiezel, een mini-urn van keramiek in diverse kleuren, een bronzen beeldje. Ook qua plateaus hebben we een ruime keuze. Komt u gerust  langs in onze fijne rustige inspiratiewinkel in Rotterdam-Crooswijk om te kijken wat alle mogelijkheden zijn.

Klik hier om terug te gaan naar het overzicht Urnen. 

urnen van houten beeldjes - gedenkstenen/grafsteen/gedenkmonument/urnen/asbewaring
Zeer mooie kleine urnen exclusief bij Silent-Stones