Wie had ooit gedacht, dat ik het team van Silent-Stones mocht gaan versterken?
Inmiddels, nu in 2021 is dit al 4 jaar het geval en doe ik het met veel passie, elke dag weer. 

“Een beroep” mag uitoefenen waarbij je als mens met heel veel liefde iemand kan bij staan in een emotionele periode, kan ondersteunen met bijzondere gedenkstenen, urnen en as-sierraden. Samen met hart en ziel iets moois creëren voor een dierbare.

Ik ben een gelukkige moeder van 5 kinderen, variërend van 8 tot 20 jaar. Toen de jongste twee, een tweeling naar school gingen, werd het tijd voor mij om na te denken om weer te gaan werken. Nieuwe ervaringen op te doen en een nieuwe weg in te slaan. Welke creatieve weg ik zou gaan bewandelen wist ik nog niet. Maar wel iets waar ik mijn hart en ziel in kon leggen.

Dankzij Niels Fieggen van Hart Uitvaart kwam ik jaren geleden al weer  in contact met Ludy van Silent-Stones. Niels is  jaren geleden, bij een persoonlijk verlies, mijn uitvaartbegeleider geweest. Door zijn werk heb ik gezien en zelf ook ervaren hoe belangrijk het is om mensen in een moeilijke periode bij te staan, je hart open te stellen en vooral te luisteren. Al snel kwam ik erachter dat deze kenmerken ook centraal staan bij Silent-Stones. En dat Silent-Stones daardoor anders was dan andere steenhouwers die ik in het verleden had bezocht. Ook de creaties van Silent-Stones zijn op z’n minst bijzonder te noemen.

Na het verlies van een dierbare weet Silent-Stones als geen ander met de nabestaande een gedenksymbool te creëren. Of het nu gaat om de gedenkstenen, de urnen, de as-sierraden en asbewaringen. Deze stille stenen zijn onze zacht sprekende getuigen op aarde……..

In mijn vrije tijd wandel ik graag uren aan het strand en de zee met onze (uit Spanje afkomstige) schattige hond Linny. 

Dat hebben Ludy, Esther en ik gemeen… we zijn dol op onze honden en wandelen er graag mee. Als ik naar de zee kijk, kan ik daar uren naar kijken en luisteren. De stilte, het geluid van de golven, de geur van het water en het zand waar ik op loop…. Iets waar ik erg van hou.

 

Mijn absolute sport/passie is skie-en. Dat staat met stip op nummer 1 en doe ik al vanaf mijn vierde. Heerlijk om met het hele gezin de piste op te gaan. Ik voel me dan vrij en ‘vlieg’. Aan het einde van de dag moe en voldaan bij de open haard zitten, heerlijk! 

 

Liever wintersport dan zomervakantie…

Klik hier om terug te gaan naar kennismaken met ons-team