Wie had ooit gedacht, dat ik het team van Silent-Stones mocht gaan versterken?

“Een beroep” mag uitoefenen waarbij je als mens met heel veel liefde iemand kan bij staan in een emotionele periode, kan ondersteunen met bijzondere gedenkstenen, urnen en as-sierraden. Samen met hart en ziel iets moois creëren voor een dierbare.

Na de opvoeding van 5 prachtige kinderen, en nog steeds, werd het tijd om na te denken om weer te gaan werken. Nieuwe ervaringen op te doen en een nieuwe weg in te slaan. Welke creatieve weg ik zou gaan bewandelen wist ik nog niet. Maar wel iets waar ik mijn hart en ziel in kon leggen.

Dankzij Niels Fieggen van Hart Uitvaart kwam ik in contact met Ludy van Silent-Stones. Niels is enkele jaren geleden, bij een persoonlijk verlies, mijn uitvaartbegeleider geweest. Door zijn werk heb ik gezien en zelf ook ervaren hoe belangrijk het is om mensen in een moeilijke periode bij te staan, je hart open te stellen en vooral te luisteren. Al snel kwam ik erachter dat deze kenmerken ook centraal staan bij Silent-Stones. En dat Silent-Stones daardoor anders was dan andere steenhouwers die ik in het verleden had bezocht. Ook de creaties van Silent-Stones zijn op z’n minst bijzonder te noemen.

Na het verlies van een dierbare weet Silent-Stones als geen ander met de nabestaande een gedenksymbool te creëren. Of het nu gaat om de gedenkstenen, de urnen, de as-sierraden en asbewaringen. Deze stille stenen zijn onze zacht sprekende getuigen op aarde……..

Klik hier om terug te gaan naar kennismaken met ons-team