Toen Ludy mij vertelde over “haar” Silent-Stones en dat zij van haar passie, haar beroep heeft weten te maken, was ik erg onder de indruk.
Hoe bijzonder is het, als het in je vermogen ligt om mensen bij te staan  in de moeilijkste periode van hun leven, namelijk tijdens hun rouwproces.  Met heel haar ziel en zaligheid maakt zij,  in samenwerking met de nabestaanden een gedenksymbool in de geest van de overledene. Heel mooi, bijzonder en onderscheidend. 

Naast een enorm scala aan mogelijkheden van materialen voor gedenkstenen heeft Silent-Stones ook een groot assortiment aan urnen, andere asbewaringen en prachtige sieraden, waar ik de families in advies mag voorzien. Het is fijn om families hierin te adviseren temeer omdat Silent-Stones zich met enorm veel producten onderscheidt en ik de familie altijd iets passends kan bieden. 

Deze  tal van mogelijkheden, maar zeker ook de persoonlijke benadering en steun heb ik, achteraf gezien, enorm gemist in de periode na het overlijden van mijn ouders, simpelweg omdat ik niet wist dat zoiets bestond. 

Toen Ludy mij enige tijd geleden vroeg om haar team te komen versterken, heb ik geen moment getwijfeld. Ik vind het een eer om bij Silent-Stones mijn aandeel te mogen leveren. 
Ik val in zodra de andere dames van het team met vakantie zijn, ziek zijn of wanneer het om een andere reden nodig is natuurlijk. 

Klik hier om terug te gaan naar kennismaken met ons-team