L-design Corian gedenkmonumenten

Silent-Stones heeft een unieke eigen lijn ontwikkelt welke de naam ‘L-design’ draagt. De ontwerperster van deze modellen is Ludy Kaptein, eigenaresse en tevens designer bij Silent-Stones.

Deze modellen zijn herkenbaar aan het L-logo.

 

Doordat de modellen een standaard afmeting hebben, behoeven ze maar eenmalig geëngineerd te worden hetgeen de prijs gunstig beïnvloed. Ook is er een eigen urnenlijn ontwikkeld die binnenkort onder de naam Memento-Urnframes op de markt zal worden gebracht.

Het meest bijzondere gedenkmonument in de ‘L-design’-lijn waar we trost op zijn is het monument ‘Klaproos’. Gewoonweg omdat dit model heel uniek is omdat het een geïntegreerde plantenbak heeft aan de bovenzijde van het monument .  
De planten worden zo beschermd tegen de konijnen op de begraafplaats.

We hebben er vele mooie namen voor bedacht maar uiteindelijk hebben we besloten het heel simpel te houden en te omschrijven als  ‘Klaproos’. Dit omdat we de eerste die we gemaakt hebben voorzien hebben van een print van klaprozen, afgeleid van de rouwkaart van mevrouw.

Naast deze modellen in de ‘L-design’ lijn maken we uiteraard ook monumenten geheel naar wens en vorm.

Wij zijn van mening dat een mooie balans van materiaal, het ontwerp, het gebruik van een mooi lettertype én design alles mooi bij elkaar brengt.

Kijk maar eens naar de gedenksteen met het formaat van 50 x 50 x 5 cm hieronder. De standaard afmeting waarmee we voor algemene graven volgens het reglement van de begraafplaats mee moeten werken. Kijk eens hoe door de kleur en het design de gedenkmonumenten zo opvalt tussen de rest….

gedenksteen van Corian

 

Klik hier voor onze  Corian pagina : alle informatie omtrent dit prachtige materiaal.